- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz KaitouP #7768 üzenetére
Eddig nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy egyes autók között különbségek lehetnek, viszont ma az Interlagos-i futamom (Gr.4) be kellett látnom, hogy esélytelenül körözök a B kategóriában sok-sok Megane és Scirocco között az én kedvenc Porsche Cayman Gr 4-es "autómmal".
A futamon körről-körre egyre jobb időket mentem 1:41,9 volt a legjobb, de zömmel 1,42,5 vagy felette. Sok autót leelőztem a technikásabb részen, majd a hosszú egyenesben, néztem, hogy a jobb kigyorsítás ellenére semmi esélyem.
Utolsóként indultam (20) és majdnem utolsóként végeztem (18.), így megtörve a hátsó kerekes fanatizmusomat, megvettem a Renault Megane Gr. 4-es autót és mentem vele egy kört, úgy, hogy előtte kerültem ezeket az autókat.
Első körben (!) 1:39,8-at, majd másodikra 1:39,1-et mentem....... ezzel az idővel az élboly elejéről indultam volna, ha nem a Porsche-t választom.
Szerintetek lesz még finomhangolás az autók teljesítménye között ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest