Új hozzászólás Aktív témák

  • agressiv

    addikt

    válasz Gerisz #16371 üzenetére

    Úgyérzem ebben a témában, soha senki sem fog korrekt, racionális módon érvelni !

    Hogy miért?
    Gondoljunk csak bele. Aki azt állította, hogy "én bizony soha nem vennék AMD-t, vagy rossz az AMD" arra nyílván azt mondjátok, hogy elfogult, hisz egy konkurens gyártó pártján áll az illető!

    Ez teljesen logikus, nem is ez az igazi probléma.
    Viszont, ti (ti alatt az AMD fanatikusokat értem) kijelentitek, hogy az "AMD a jobb" és bizony soha nem mondtok le az AMD-ről, hisz nektek ez bevált és ti már éreztek egyfajta bizalmat az AMD felé!

    De az elfogultság mindkét oldalon ottvan, mert végülis ti is csak egy konkurencia pártján áltok, és mindent megtesztek, hogy "megvédjétek" a kedvelt gyártót, hogy kiáljatok mellete!

    Gerisz te írtad, hogy "Atom f*szkalap lehetett aki mondta!", de ennyierővel te is lehetnél akár "Atom f*szkalap" ( nem személyeskedni akarok ezzel!), mert ő is csak ugyanazt tette amit te is megteszel, kiállsz a kedvelt gyártód mellett!
    Nem ártana néha elkondolkodni, mielőtt megnyilvánul valaki, mert lehet, hogy saját maga is ugyanazt teszi, amivel a másikat és egyben saját magát is minősíti!

    "Na az egyetemen műszaki kommunikáció, programozás és számítógép architektúrák órán, mindig azt hallom, hogy PIV, PIII, Core 2 Duo
    Azt hogy Athlon, Phenom, Athlon X2 a kutya meg nem említi.
    Csak Intel meg Intel"

    Erre annyit tudok mondani, hogy lehet nem véletlenül beszélnek csak az intelről!
    Hisz az intel az utóbbi néhány évben, mindíg lépéselőnyben volt és bizony a jelenlegi helyzet is ezt mutatja!

    Hát még a borz.....

Új hozzászólás Aktív témák