Hirdetés

Aktív témák

 • MégEgyIdegen

  friss újonc

  Üdvözletem! Vettem egy EVGA GeForce XC GAMING RTX 3060 Ti 8GB DDR6 256bit LHR videókártyát aminek egy darab 8 pines tápcsatlakozója van. Van a számítógépemben egy 875 wattos tápegység aminek 6 pines csatlakozója van, nincsen kiegészítő 2 pines csatlakozója pluszban. A kérdésem a következő lenne: Rendesen működne-e a videókártya egy tápkábel átalakítóval, vagy vegyek inkább egy 8 pines tápegységet ami mondjuk 1000 wattos? Az értelmes válaszokat előre is megköszönöm!

 • Undoroid

  őstag

  válasz MégEgyIdegen #1 üzenetére

  Üdvözöllek!

  Saját vélemény: ha nyugodt szívvel szeretnéd használni azt a nem olcsó kártyát (és a teljes gépedet), akkor olyan tápegységet kellene használnod, ami rendelkezik a megfelelő csatlakozással ( elegendő energia folyamatos leadására képes, minőségi tápegységek ilyenek ) amik nem olcsók, de cserében tele vannak biztonsági elektronikával és megbízhatóak! Ez a "875 wattos" nem hinném, hogy olyan lenne...sokan, gépépítéskor ezen szoktak spórolni, pedig ez a gép alapja! Ez a legfontosabb összetevő!

  Ha mégis átalakítókkal szeretnéd használni, akkor kérdezz be IDE és majd ott felvilágosítanak! A jelenlegi tápegységed pontos adatait azért írd le nekik! Ha "gyengébb" gyártmány, akkor mások sem fogják az átalakítós megoldást javasolni!

  https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <- ...Füle...BRSZK...2022.06.25-26

Aktív témák