- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
- Mikrotik routerek
- Humanoid robotok: Kína legyőzné a Teslát
- Microsoft Office és Office 365 topic
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Szerintem, az a jobb, amelyiket éppen kapni! Én azért vettem az Ozaki PH007-t, mert olcsóbb volt, mint a Zalman, és ránézésre nem lenne roszabb, szvsz. Ha nem az utolsót kaptam volna.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Én a Zalman-t NEM tekintem márkának! A mérnökei kb. Bulgária szinten vannak! Jó, lehet, enyhe tulzás, de nézzük meg reálissan. Ott vannak a sokak által ismert, és dicsőitett CPU hűtői (pedig nem is a legjobbak), de sokan hajlamossak szemet hunyni afelett, hogy igazából alig pár alaplapba szerelhető be átalakítás nélkül! Ezért, én elvből nem veszek semmit, amire rá van karistolva, hogy zalman.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
DonElvis
tag
Igen a Logitechnek sok terméke van. Gondolom ugyanakkora tapasztalata is. Szerinted a Zalmannak mekkora tapasztalata van hangtechnikában? Szerintem kb nyalókagyártásban.
Ha az érdeklődőknek sikerül beszerezni szivük vágyát, öszehozhatnánk egy tesztet, ahol a sűrűn emlegetett gyártmányokat egy adott konfigon letszteljük.
Azaz pontosabban 1 ember leteszteli (lehetőleg független, jó fülű emberke).
Ezennel fel is ajánlom az én Medusa gyártmányomat egy teszt erejéig.
Tényleg kiváncsi vagyok az ereményre.Ami nem számít, az nem érdekel
-
Thomas1
őstag
Igen, erre gondoltam én is, hogy hatalmas különbségeket nem fogok észlelni. A beállításával úgyis elleszek egy jó darabig, és mivel a Zalman-t a legkönyebb beszerezni, sajnos lehet, hogy mégis az lesz belőle.
1-2k-nál többet nem bukhatok rajta, 7k-ért venném, 5-ért aprón szerintem simán elviszik, ha nem jött be.
Azért még alszom rá párat.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Thomas1
őstag
Tudom, hogy szubjektív, de nekem is valahogy a zalman tetszik talán a legjobban. Mikrofont nem nagyon használok.
Asszem beszélek Pegazus-sal, és veszek egyet, aztán ha nem tetszik, akkor pont most láttam, hogy 1 elkelt 6k-ért, annyiért elviszik szerintem az enyém is.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
cskamacska
addikt
Ö, ö, igen, simán.
Nos igazából minden másra is. Anno ebben a topikban ajnároztam a Zalmit(melyet egyébként kettő és fél évig használtam megelégedéssel - boldogok a tudatlanok ugye ), hogy milyen precízen adja vissza a hangok helyét. Ez így is van, de mikor cserélve lett jobb sztereó fülesre, a térhangzás nem szűnt meg, sőt eléggé meglepődtem, hogy milyen csekély változás is állt be a hangok helyének pontosságát illetően. Ami viszont abszolút ledöbbentett az a hangminőség volt, majd elsírtam magam, hogy egy egyszerű stratégia(CoH) is mennyivel másabban(jobban, életszerűbben) szól, a háttérzenék meg háttérprüntyögésből háttérzenévé váltak.(zenei ajánlat: ES: Oblivion, SC: Chaos Theory, Outcast EVM-es kaland szimfónikusokkal támogatva, AM's Alice, Silent Hill játékok)
Az ár problema fenáll persze, de ha belegondolsz a Zalmit leszámítva igen drágák az 5.1-es fülesek, egy 15k-s Medusa(legolcsóbb ára amit találtam eddig) pedig, szerintem, simán nem éri meg egy 20k-s Sennheiser HD555-höz hasonlítva. Sharkoon X-tatic pedig 30k annak nem tudom milyen a minősége(Zalmi és Medusa lett próbálva 5.1 fronton) de annyért már kacsalábon forgó AKG és Zalman sztereó fülesek vannak.
A Zalmi igen olcsó, de ez azzal jár, hogy elég gáz hangminőségileg, az említett Phillips 6k körüli füles, sokkal jobb volt zenére, és úgy vélem nem lehet rosszabb pozicionálásban mint egy drágább, de ugyan csak sztereó darab.
Arról nem is beszélve, hogy egy X-fi 20k, majd pont a fülesen spórol az ember amikor az többet számít."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
Hát akár, bár én azt a hatkás Phillipset akkor is jobbnak éreztem. (ez szubjektív dolog, kár ezen veszekedni )
Azt viszont elismerted, hogy túlárazottak az 5.1-es fülesek. (leszámítva a te, az én, és mindenki Zalmiját, a mi fülesünket - bár teszem hozzá, azért a Medusában éreztem némi plusz basszust ami jól esett, RS6F-nél a .1 csatorna a semmibe van vezetve, a hat hangszóró pedig nem ad elég basszust)
Sharkoon úgy jött a képbe, hogy az az egyik legdrágább 5.1-es füles, és azon spekuláltam, hogy annak nem ismerem a hangminőségét, de az áráért mindenképp kap az ember egy igen jó sztereó fülhallgatót, KOSS-t, Tehcnics-et, és Omnitronic-ot is."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Kupon kunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Minden ami hőszivattyú
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- MSI Katana GF76 12UGS - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-12700H - 16GB - 1TB SSD - RTX 3070 Ti - Win10 PRO
- Szinte új Krups XS 600010 cappuccino set (tejhabosító) eladó ajándék Krups tisztítótablettával
- Új!Wanbo X5 Pro Projector
- Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best buy !!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen