-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi790612
tag
gyöngyörködhetek én is az alap multi első helyezésemnek
hadd kerüljek oda -
jones965
Modder
válasz Szabi790612 #4104 üzenetére
A listák Ura hamarosan frissíti, mihelyst ideér!
subaruwrc:: akár irónia, akár nem:
[ Szerkesztve ]
-
gombcomp
senior tag
Tegnap este akartam írni,hogy Szabi "alaperedménye" szerintem nem listaképes.
Ezt onnan tudom,hogy nekem is számtalan vitám volt ezzel kapcsolatban.
1. A HD6990-nél az alapórajel 830/1250 (átkapcsoló off)
2.A RAM-ok 1600Mhz-n mennek (igaz nem tudom,hogy ennél a
rendszernél mi számít alapnak),nekem Gulfinál 1033MHz-re kellett állítani
hogy listára kerülhessen.
Javítsatok ki,ha nem így van.
Amúgy nehéz lesz überelni ezt az eredményt!"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz Szabi790612 #4113 üzenetére
Ne hagyjon hidegen,nem cseszegetésnek szántam.
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
04ahgy
nagyúr
válasz joshua7 #4111 üzenetére
Mivel véleményem szerint nagyon is mérvadó az eredmény, fel lehetne rakni az alap listára szürkével, vagy ahogy korábban volt, hiszen maga a konfig rendkívüli, kár lenne, ha nem szerepelne. Ez természetesen Josh hatásköre!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
helkis
veterán
válasz joshua7 #4111 üzenetére
azok a ramok így 1600-on cl 11-ben olyanok mintha 1333-on mentek volna, vagy még rosszabb..
inkább a quad chanel ami dobott rajtuk..
illetve mivel még nem volt 6990-es a közelemben, és simán elhittem, hogy valami féle asus OC verzióról van szó.. ha sima stock modellek, akkor a tuningeredmények közé kell rakni az eredményt.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
ittakary
nagyúr
válasz Cybertrone #4120 üzenetére
Cybertrone, subaruwrc, gombcomp: Én simán azt mondanám, hogy ez alapórajel, de a értem mire céloztok Köszi a magyarázatot.
Cybertrone: jó de az már hekkelés Én az ilyen stock-BIOSokra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz ittakary #4123 üzenetére
Ennyi erővel lehetne alapfeszes tuningot is betenni... mert amit bír a chip alap feszen az nem mindenki szerint szó szoros értelmében tuning!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Szabi790612
tag
semmiféle vitát nem szeretnék, így én kérném, hogy kerüljön levételre, kifejezetten ragaszkodom hozzá.... THX
-
Cybertrone
veterán
válasz Szabi790612 #4125 üzenetére
Én nem vagyok nagy OC-s de úgy meghúznám a rendszered (beteges és ízléstelen tudom)
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
04ahgy
nagyúr
válasz Cybertrone #4126 üzenetére
Én meg a húgod. (Ha 17 felett van és nem kövér.) Beteges és ízléstelen, tudom.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Reibek
senior tag
Szabi790612 Én azt értem, hogy nem akarod meghúzni. Rendben elfogadom a tiéd.
De akkor minek kellett R4E a gépbe? +X ezer FT a semmire mivel nem használod ki.
Ez már valóban a kocsis példával egyenértékű[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Nekem sincsen se az sli húzva sem pedig a proci annyira hogy ide merjem tolni a pofám egy tesztel! El kell fogadni hogy ő így gondolja, és mindenki úgy él a hobbyjának ahogy akar!
-
joshua7
veterán
válasz Szabi790612 #4125 üzenetére
Megnéztem, egyféle változata van az Asus-nál, 830/5000 az órajel. Futtasd így pls.
Ja, és egy szolid cpu+vga tuningot aztán tegyél már rá, kíváncsiak vagyunk, ott mit tud.[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
Gaboman
nagyúr
Szeretnék feliratkozni ezzel az eredménnyel, 6870Crossfire.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Okés, köszönöm!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Szabi790612
tag
-
04ahgy
nagyúr
válasz Szabi790612 #4139 üzenetére
Több pont, mint 50MHz-cel magasabban.
HGyu
-
ffodi
veterán
Azért ez vicces, mert több mint az előző, szóval alacsonyabb órajelen több pontot ad a vga-ra.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Szabi790612
tag
a lényeg, hogy érthető legyen mindenkinek. A két 6990-es kártya közül az egyik 830Mhz-es BIOS-ra, a másik pedig 880Mhz-es BIOS-ra volt állítva az előző eredménynél.
Most ennél az eredménynél pedig visszaraktam mind a kettőt 830-ra, és valószínűleg így jobban futottak egymás mellett..... -
joshua7
veterán
Ram időzítésen nem akarsz állítani? 9-9-9-x biztosan benne van, sőt...Gaboman: ha elolvastad volna a szabályokat, akkor tudnád, hogy nem jó.
Itt van példa arra, hogy hogyan nézzen ki: [link] vagy [link].[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
Crossfit007
senior tag
Sőt én karim alapfeszen is viszi full stabilan 900/5500MHz-et, kapcsoló átkapcsolása nélkül is... ( 1120mV! )
Szerintem egy lightos alapfeszes húzást is be lehet próbálni... -
Crossfit007
senior tag
És én a 10800 feletti pontommal?
[ Szerkesztve ]
-
gombcomp
senior tag
válasz Szabi790612 #4142 üzenetére
"valószínűleg így jobban futottak egymás mellett" ....meg előttünk.
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest