Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz Whippet #4848 üzenetére

    Én a helyedben mindenképpen beleolvasnék a plazma topikba is azért. Nagyon szép képük van a plazmáknak ez biztos, de még a topikban is olvasni szélsőséges esetekről, részemről azért is esett ki, mert nálam tuti lettek volna ilyenek.
    Ha munka eszköz is, mármint a pc is arról menne, akkor meg mindenképpen led a javallott, mivel pc-nél sok a statikus (nem mozgó) elem. Gondol csak a tálcára, ikonok stb.
    Ha elfér, mindenképpen a nagyobb méretűt ajánlom, nem fogod megbánni! Én pl 42-esnél kezdtem és 55 colos lett. Igaz elsőre nagyon nagy a tv, de amire a helyére kerül lehet még kicsi is lesz. :) A nagy kijelző nagyon nagy élményt ad mind film téren, mind játék téren. :K
    47 colosban is találsz 250 körül. Sony-nál is nézz körbe, 5 év garival is szoktak menni, nekem is azzal lett szerencsére. Szerintem inkább most áldozz egy kicsit többet rá, mint azt mondjad 2 hét múlva, hogy a nagyobbat kellett volna megvenned! Itt mindenki azt mondja, hogy méretből sosem elég, s annak ellenére, hogy fel akadt a szemem, amikor 2 m-re 50 colost ajánlottak, nekik lett igazuk. :R
    Plazmában 50-es Panasonic ST60-at ajánlanék, ha nem játszol. Kicsit feljebb van a 250-es határtól, de ha plazmában gondolkozol tovább, mindenképpen fontold meg a kicsivel több ráfizetést!

    dlabanc: F6400-et vedd, az 100 Hz-es, az LG meg talán csak 50 Hz-es. Ez a 2 magos dolog meg úgyis csak a kezdetekben lesz csábító az újdonság varázsa miatt. A menü gyorsasága úgyis, csak addig érdekel amíg egyszer meg nem találod a jó beállítást, után a közelébe se fogsz szagolni.
    Ha a média lejátszó dolog miatt vennéd a 2 magosat, el kell hogy szomorítsalak. Házi mozihoz külön média lejátszó ajánlott. A beépítettek nem fognak neked kadencia helyesen lejátszani, továbbá a 24p-t se támogatják. (azaz akadni fognak a filmek). Egyik sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák