Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz odiepapa2 #20579 üzenetére

    Szia!

    De jó, hogy ezt megírtad, végre egy minőségi, színvonalas összehasonlító "teszt".

    Persze a pont valahol ott lesz, ahogy te is mondtad, miszerint a másik szeme és véleménye soha sem tökrözheti teljesen a sajátunkat, így beleértve most a tiéd is:) De természetesen ez óriásit lendített a látásmódomon.

    Nekem két plazmám van, egy 50" Samsung, meg egy 42"-es Pana. Mindkettő tökéletes, viszont valahogy, valamikor az elmúlt pár hétben a fejembe vettem, hogy kell egy gyönyörű, vékony kávás modern tv és most megy a variálás, hogy hogy fogok elverni-esetlegesen- fölöslegesen és megbánósan 200k körüli összeget.

    A poén az lesz az egészben, hogy csak a 42"-es kisebbik plazmát készülök nyugdíjazni és a jelenleg házimozis 50"-es Samsung menne a hálóba és úgy érzem jogosan van olyan félelmem, hogy ha hazazok egy bármilyen "modern" LED tv-t, akkor előfordulhat még az is, ha minden este lefekszem majd és bekapcsolom a csoda drága új tv után a jó öreg plazmát, hogy magamban azt fogom mormolni, hogy ennek valahogy annyival jobb a képe és hogy mehettem bele ilyen cserébe...

    Vagy pl. attól is félek, hogy bár az 50"-esen nézhetetlenek a BD Ripek, de a 42"-es Panán DVD-t és BD Ripet anélkül tudtam az utóbbi időkben nézni, hogy egy pillanatra megfordult volna a fejemben, hogy ez a kép lehetne sokkal jobb is.
    Egy csúcs LED tv-vel pedig félek, elbúcsúzhatok az- ez a film úgyis csak egynek jó lesz kategória, elég lesz BD rip is belőle elalváshoz.

    Egy jó és szép képű tv viszont igenis megköveteli majd a minőségi anyagot... tehát talán még a 720p-s mkv gyűjteménynek is búcsút mondhatok majd.)

    Az a Samsung, amit pl. te ajánlottál 55"-ben kerek 800 Euro volt az egyik kassai multiban, esélyes, hogy akkor elhozom azt:)

Új hozzászólás Aktív témák