Új hozzászólás Aktív témák

  • Jovanny2

    őstag

    válasz Jocozolg #2010 üzenetére

    Nézegetem a neten, miket írnak róla, ilyenek vannak:

    Positives: High contrast, good moving image optimization, DVB-S tuner.
    Negatives: bluish image presets, long switching times, high viewing angle, at least four milliseconds latency, customizable presets bad and can not be calibrated, colors fade much on the side

    A DVB-S tuner szerintem nem lényeges, jó kontraszt és mozgásoptimizáció az nem baj. Cserébe az előre beállított képek kékesek, sokáig kell várni csatornaváltáskor, az a nagy látószög nem tudom miért negatív..., 4 ms feletti késleltetés (bár szerintem ez átlagos), nem kalibrálható és rosszul testreszabható képbeállítások, halvány színek a széleken.

    Ahogy olvasom, 4 HDMI csati van rajta, BackLight technológiás, tudja a DLNA szabványt, PVR funkió van benne, van VGA csatija és LAN csatlakoztatási lehetőség, és elvileg wifi adaptereket is kezel, bár gyanítom csak a sajátját. Ezek nem rossz dolgok, de nem olyanok, amit mások nem tudnának.

    Itt van leírás, de nem tudom eldönteni, hogy okosTV-e, vagy sem. 3D-t sem látok, úgy általában nekem nem tűnik egy nagy tudású készüléknek. Ebben/hasonló árban szerintem sokkal jobb ár/érték arányú Samsungok és LG-k vannak, a Samuk 3 év, némelyik LG pedig akár 5 év garival (ha ez még áll a CinemaScreenekre).

    [ Szerkesztve ]

    Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

Új hozzászólás Aktív témák