Új hozzászólás Aktív témák

  • sejt

    tag

    Üdvi

    Alaposan átolvastam a fórumot és végül is arra a döntésre jutottam, hogy bevállalom a Genius 1250b-t.Tudom, hogy sokan inkább kérdeznek mielőtt olvasnának, de egy próbát megér ha leírom.

    Mivel sok pénzt nem kívántam költeni a hangfalra ezért a legolcsóbb ajánlottat néztem ki magamnak és rendeltem meg. Igaz, hogy a forint és egyéb valuták miatt 13k-ba került, de hát ez van.

    Szóval a futár megérkezz doboz kivesz én megdöbben, hogy mekkora. Kicsomagol beköt alaplapi hangkártyára. Bekapcsol játék és TS indít. Barátom megszólal és beszélgetésbe mélyedünk.

    A poén, hogy az asszony kiszól a másik szobából, hogy átjött a szomszéd. Én értetlenül válaszoltam, hogy nem nem jött át. Kijött a másik szobából és akkor látta, hogy az új hangfal szól. Közölte velem, hogy olyan volt mintha élőben hallotta volna a szomszéd hangját.

    Ezzel csak köszönetemet szeretném kifejezni nektek akik az időt nem sajnálva próbáltok segíteni az ilyen kevésbé szerencséseknek - se jó hallásom :), se lehetőségem meghallgatni az eszközöket.

    Köszönöm :)

    Guild Wars 2 Desolation

Új hozzászólás Aktív témák