Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli133

    őstag

    válasz AMDFan #17750 üzenetére

    A könnyebbség miatt a második résszel kezdeném. A genelec hallgatása bemért szobába történt optimális távolságból tehát azzal nem volt gondom. Illetve a másik láncot is optimális pozícióból hallgattam és sajnos az is úgy nézett ki, hogy 1 pont van ahol optimálisan szól. De a tulaj szerint minél többet fejleszt annál inkább igaz ez a rendszerre, hogy szűkül a hallgató optimális elhelyezkedése.
    A házimozis szetteket meg ne keverjük ide, az egy harmadik világ.

    A zenéről illetve még 1 apróság ami az, hogy azt viszont sajnos el tudom képzelni, hogy a genelec nem tudom milyen DAC-ról ment, ez ugye köztudottan visszafoghatta.
    Tehát zene: Genelecet, is többféle zenével hallgattam a mai dübörgős számomra elviselhetetlen zenékkel is kellett illetve sikerült lágyabb jazz-esebb, blues-osabb majd rock-osabb nótákat hallgatni rajta, sehol nem éreztem otthon magam a dalban. Persze nem is igazán az én zenéim voltak.
    Elac: Nos itt blues majd jazz orientált zenével indultunk később lett rock, illetve klasszikus muzsika is. Viszont ezek se az én zenéim voltak mégis szinte az első pillanatoktól lenyűgöztek.

    Egyébként közben megfogalmazódott benne, hogy mi lenne ha megint meghallgatnám a két láncot ezúttal saját zenékkel, netán közös forrásról, hogy csak az erősítő/hangfal legyen a különbözet. Bár ez utóbbi már rengeteg szervezést igényelne.

    (#17752) imibogyo Az a bajom hogy nem feltételezem ,hogy egy 6k-s dobozba akár 3k-t érő DACot raknak, mert azok elismerem ,hogy jobbak, de ami az R600ban lehet. Mondjuk utoljára USBs egybe eszköz egy gamer fejhallgató volt a kezem közt és nagyon nem hiányzik, persze az is más világ.

    [ Szerkesztve ]

    "It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."

Új hozzászólás Aktív témák