Videón a Drone to Home

A Netflixnél (ahol hasznot húznak a kalózkodásból) végre nem csak beszélnek a drónokkal történő kiszállításról, egyperces reklámot forgattak a Drone to Home akciójukról.

A paródia kifejezetten jól sikerült, alaposan bemutatja a házhozszállítás minden részletét, még az is kiderül, hogy akár a mosdóba is utánunk jönnek a kikölcsönzött filmmel. Az egyik legerősebb jelenet kétségkívül az, amikor a narrátor más cégek erőszakos nyomásáról beszél a kipróbálatlan technológiák kapcsán, miközben egy nőt üldöz a filmet szállító drón, ami végül fel is robban.

Azóta történt

  • Drogdíler drónok a börtönök körül

    Kanadában már meg sem lepődnek, Georgia államban még újdonságnak számít a módszer. Ausztráliában vasárnap le is tartóztattak egy irányítót.

  • Ingyen legyen, vagy pénzért?

    A két legnagyobb e-kereskedelmi vállalat, az Amazon és az Alibaba alapjaiban másképp képez bevételt. A kínai modell jövedelmezőbbnek tűnik, pedig az van ingyen a felhasználóknak.

  • Oroszországban már drónnal viszik ki a pizzát

    A szolgáltatást kínáló cég vezetője szerint nem büntethetik meg a vállalkozást, ugyanis olyan szabályok megsértéséért nem lehet elmarasztalni őket, amelyek nem léteznek.

Előzmények