Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Ez nem semmi ajándék!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
nagyúr
Ezt ki kell próbálnom!
Thanos was right.
-
TOBYMACK
tag
Elő kell fizetni a Viber Out-ra vagy hogy működik?
Piszkos krumpli, törött mogyoró, zsákodba nem való, Te áldott Télapó!
-
csabyka666
addikt
Csak néhányszor (kb 10 alkalommal) beszéltem Viber-en élőszóban, de a hangminőséggel sohasem voltam megelégedve. Pedig a beszélgetőpartnerem és én is Wi-Fi-re csatlakoztunk, de mégis, olyan volt a "vonal", mint egy 20 éves analóg telefon. Néha elhalkult, 5 percenként összegerjedtünk...
Én Nokia Lumia 820-ról telefonáltam, de mindegy volt, hogy iOS-t vagy Android-ot hívok, mindig rossz volt a hang.Ezzel szemben a WhatsApp hangminősége érdekes módon még LTE-s mobilneten is tökéletes.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Dyingsoul
veterán
Szerintem ez az EB miatt van. Meglátták hány szurkoló volt kint és egyből potenciálisak lettünk.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
mbalint987
aktív tag
Ez nagyon kedves gesztus volt a Vibertől. Én kipróbáltam, és a hangminőség jónak tűnt.
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
KamuMazsola
őstag
válasz csabyka666 #6 üzenetére
Nekem LTE mobilneten eddig is tökéletes volt a Viber, Wi-Fivel meg semmilyen voip nem volt 100-as. (telekom koax 50/5)
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
csabyka666
addikt
válasz KamuMazsola #10 üzenetére
Nálam egyikkel sem, ugyanakkor a WhatsApp teljesen jó, olyan a hangminősége, mintha telefonálnék, ebből gondolom, hogy Viber-fronton lesz a hiba, bár a Windows Phone miatt Viber frissítés nagyon régen jött ki, WhatsApp pár hetente érkezik, lehet ez is probléma.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
retroid
senior tag
válasz csabyka666 #11 üzenetére
Pont nemrég jött ki UWP Viber Win 10 -re. PC & Mobile
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
csabyka666
addikt
Csak az én telefonomra nem jött még ki W10, WP8.1-em van.
Szerintem nem is fog frissülni W10-re, igaz rá lehet hegeszteni valahogy, de egyelőre nem szórakozok vele.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
addikt
Visszavonok mindent, valamit javíthattak, mert most egész jó volt a minőség!
-
trec12
addikt
Lehet láma kérdés de ha külföldön (pl. Horvátország) wi-fi-n lógok úgy is működik ez az ingyenes funkció igaz?
[ Szerkesztve ]
-
TOBYMACK
tag
válasz csabyka666 #5 üzenetére
Akkor új felhasználóknak is ingyenes ezek szerint, nem kell semmire előfizetni, ugye?
-
Zsidaaj
tag
Kiprobaltam, jól működik, nagyon szuper kis ajandék köszönjük.
hang picit késik, de nem olyan zavaró.186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
csabyka666
addikt
Tudtommal nem, ma én is kipróbáltam, nem fizettem elő semmire, és működik.
Gondolom ez is olyan kredites, mint a Skype, szóval nem hinném, hogy normál esetben a számládról veszi le a pénzt.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
TOBYMACK
tag
válasz csabyka666 #20 üzenetére
Rendben, köszi!
-
Syl
nagyúr
És melyik az a 100 ország?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Geller72
veterán
Nekem a viber már csak egy walkie-talkie. Felejtsd el, hogy egymással egy időben beszéltek. Egy halom szar. És az sem vigasztal, hogy a skype még ennél is nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
addikt
Milyen telón / oprendszeren használod? Nekem WP-n teljesen jól működik (pedig szoftverezettségben az eléggé béna), nem mondom, minimális késés talán van a telefonhoz képest, de szerintem ez nem is tűnik fel az emberek 90%-ának.
-
csabyka666
addikt
Most komolyan, ti vagy ennyire érzékenyek vagytok, vagy lassú / terhelt netkapcsolatról használjátok. Nem késik ez közel sem annyira, hogy élvezhetetlen legyen. Jó, ha van benne 2-300ms csúszás.
Persze ha valaki vadul torrentezik a Viber mellett, az okozhat kellemetlenséget.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
addikt
Ez zavar valakit is? Ennyi erővel az utcára se menjünk ki, mert hátha lehallgatnak minket... Úgyis erről szól már minden, mindenhol le vagyunk fülelve.
Szvsz együtt kell élni ezzel, én nem parázok rajta, mert felesleges.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
leslieke
Jómunkásember
Remek ötlet volt részükről.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Geller72
veterán
válasz csabyka666 #27 üzenetére
22 Mbit mögül használom...és nem torrentezek. MS és Android alól is késik. Nem folyamatosan, de minden beszélgetés alatt előfordul szinte a csúszás.
-
csabyka666
addikt
Én 10mbit-es ADSL-lel, WP-ről, de elenyésző a késés. Ma is használtam többször, egy alkalommal igaz megszakadt, de ott a kezdettől fogva szakadozva hallottuk egymást, aztán újratárcsáztam, és semmi gond nem volt.
Abban igazad van, hogy nem olyan, mint egy telefonbeszélgetés, de azért nem is katasztrófa. Amikor régebben használtam, Viber-Viber hívásra, tényleg botrányos volt, gondoltam a WP miatt, de akkor droidosok is mondták, hogy nem valami jó. Most csinálhattak valamit, lehet nem véletlen ez az adakozás.
-
D&P
csendes tag
válasz csabyka666 #28 üzenetére
Az hogy zavar valakit az egy dolog. Az hogy kb. semmit nem lehet tenni ellene az mar egy mas kerdes...
Ja egy valamit: minden telekommunikacios eszkozt mellozni de ez ugye mai felgyorsult eletunkben nem megoldhato.
Ez van.
-
csabyka666
addikt
Lehet mellőzni minden ilyen eszközt, de persze sokra nem menne úgy az ember. Mindig abban a helyzetben kell boldogulni, ami épp van, abból kell kihozni a legtöbbet.
Ez a lehallgatásos sztori szerintem kicsit túl van húzva, nyilván nem egy kitalált dolog, de nem látom különösebb értelmét, hogy minden Átlag Józsit lehallgassanak, és egyáltalán, mekkora számítási (és emberi) kapacitás kellene ahhoz, hogy minden embert monitorozzanak?! A lehetőség megvan, ezt aláírom, de mi értelme lenne ennek?
-
MrTwister
őstag
válasz csabyka666 #33 üzenetére
Egyetértek!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Geller72
veterán
válasz csabyka666 #33 üzenetére
Erre találták ki a big datát. Itt szemezgetnek az átlag józsik dolgaiból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobilinternet
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2024: Több új okosotthonos eszközt is hozott az Aquara
- Drón topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen