Vezető- és tulajdonosváltás a Minornál

Átadja vezetői székét az informatikai szolgáltató Minor Rendszerház Zrt. Vezérigazgatója: Takács Imre a cég irányításával szeptembertől Dobozi Pétert, az Antenna Távközlési Zrt. korábbi vezérigazgatóját bízta meg. Az új vezető feladata többek között a szolgáltatási üzletág és a befektetői vonal erősítése, valamint a társaság exporttevékenységének bővítése lesz. A Minor Holding elnöke, Takács Imre egyúttal a Minor Rendszerház elnöke és - a céget alapító édesapja kiválásával - a Minor Csoport 100 százalékos tulajdonosa lett.

„15 éve vezetem a Minort, és elérkezettnek látom az időt arra, hogy új, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező vezetőt bízzak meg a vállalat dinamikus fejlődésének további biztosítására. Dobozi Péter hazai és multinacionális cégeknél egyaránt dolgozott, korábbi vezérigazgatói pozíciója során pedig bizonyította rátermettségét és tehetségét a feladatra. Úgy vélem, személyében - hosszas keresés után, a tulajdonosváltással egy időben - a megfelelő szakemberre talált a Minor" - nyilatkozta Takács Imre, aki a jövőben főként a lobbira, innovációra, a regionális terjeszkedésre, valamint ingatlanfejlesztési projektekre kíván hangsúlyt fektetni.

Dobozi Péter (42) okleveles villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd MBA oklevelet szerzett a Case Western Reserve Universityn. Két évig a Távközlési Kutatóintézetnél dolgozott fejlesztőmérnökként, ezt követően 1990-1999 között az Alcatel Hungarynél szolgáltatási és műszaki igazgató volt. 1999-2003-ig az Antenna Hungária Rt.-nél a távközlési üzletágat vezette, majd 2003-tól az Antenna Hungária csoporthoz tartozó Antenna Távközlési Rt. vezérigazgatói tisztségét látta el, ahol feladata az alternatív távközlési szolgáltató önálló cégként való felépítése és vezetése volt.

Hirdetés

Szakmai előadások és koncert: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja a vendégeit – akár az IT Café olvasóit - a Normafa Rendezvényházba.

Azóta történt

Előzmények