Éjféltől akció a Vaterán

Első Green Fridayét rendezi meg a Vatera november 25. és 27. között: a kampánnyal a cég azt szeretné elősegíteni, hogy minél több otthon kallódó, de egy új tulajdonos számára mégis értéket képviselhető tárgy gazdát cserélhessen.

A Vatera a fenntarthatóság jegyében 2022-ben a piactér Black Friday helyett Green Fridayt rendez, hogy ráirányítsa a figyelmet a second-hand termékek értékére, amelyeket választva úgy is be lehet szerezni akciós árú kincseket, hogy közben nem terheljük feleslegesen a környezetet – írják a mai beharangozóban.

A Vatera Green Friday leakciózott tételei 2022. november 25-én, pénteken 0 órától válnak elérhetővé a Green Friday aloldalon: akárcsak egy valódi vásár esetében, a zöld péntekre is érdemes már a nyitáskor ellátogatnia mindenkinek, aki kifejezetten bizonyos cikkek iránt érdeklődik, mert a legjobb ajánlatokra idén is biztosan hamar lecsapnak a rutinos vaterázók.

A zöld pénteki kampány indulása előtti napokban a Vatera rendszerei szerint már 26 ezer termékre állítottak be pénteken 0 órától elérhető akciós árakat: különösen sok Green Friday-akció várható a könyv-film-zene, az antik-gyűjtemény és a ruházat kategóriákban, a LEGO-készlettől kezdve az antik bútorokon át a regényekig. A péntek 0 órás indulásig várhatóan további több ezer további termék lesz elérhető zöld pénteki akcióban.

A Vaterán regisztrált eladók maguk dönthetnek arról, hogy mely termékeket akcióznak le, és ezekre milyen mértékű kedvezményt biztosítanak a Green Friday alatt, de a piactér dedikált funkciókkal segíti az akciók egyszerű lebonyolítását. A kampány keretében a Vatera 10-70% árengedmény biztosítására ad lehetőséget az eladók számára, de a kampány részeként kiemelésre kerülnek az ingyen elvihető és az alkudható termékek, illetve 1 forintról induló ajánlatok is. A Green Friday kampány 2022. november 27-én éjfélig tart, így az érdeklődőknek a hétvége folyamán is érdemes lehet visszatérniük a Vatera.hu-ra.

Csomagautomatás átvétel használt termékekhez is

Napjainkban a Vaterán elkelt termékek csupán ötöde cserél személyesen gazdát, idén már előtérbe került a csomagautomatás átvétel, amely az automatákkal kompatibilis méretű és tömegű termékek esetében a Green Fridayen gazdát cserélő termékek esetében is elérhető – ha az eladó ezt kiválasztja. Fontos újítás, hogy a Vaterafutár szolgáltatás keretében már az országszerte több mint 650 helyszínen elérhető easybox csomagautomatákba is lehet kérni a rendeléseket – így a felhasználók ugyanolyan könnyen át tudják venni a Vaterán szerzett használt kincseket, mintha online vásárolnának.

A Vatera négyszintű biztonsági rendszere egyaránt védi az eladókat és a vásárlókat a csalóktól, így a piactér Green Fridayén gyakorlatilag ugyanolyan biztonságos vásárolni, mint egy hagyományos internetes áruház fekete péntekén. Az akciós kínálat színvonalának magasan tartása érdekében csak azon eladók hirdethetnek zöld pénteki akciót, akiknek a pozitív értékeléseinek aránya 90 százalék feletti. Esetükben a megelőző 30 napban a termék legalacsonyabb árát alapul véve állíthatnak be árengedményt a vásárlók védelme és a nem valós kedvezmények kiszűrése érdekében (például, ha a hirdetés aktuális ára 2000 forint, de 3 héttel korábban még 1600 forint volt, akkor az akció mértéke a korábbi, 1600 forintos árból számolódik).

Előzmények