Kiemelkedő versenysikert ért el egy magyar szoftvercég

A USER Rendszerház Kft. közleményben tudatta, hogy az első három között végeztek az Egyesült Államokban rendezett 2012-es Tivoli Summit Cup Awardon. A versenyt olyan IBM-partnerek számára hirdették, amelyek kiemelkedő üzleti teljesítményt értek el, vagy innovatív ügyfélmegoldásokat dolgoztak ki IBM Tivoli szoftverrel. A versenyen évente több száz vállalat indul a világ minden tájáról, de ez az első alkalom, hogy magyar versenyzőt is beválogattak a mezőnybe.

A szervezők már a nevezést is kemény feltételekhez kötötték: a résztvevőknek be kellett mutatniuk a Tivoli termékcsaládokhoz kapcsolódó kereskedelmi eredményeiket, szakmai akkreditációikat, legsikeresebb marketingkampányaikat és ügyfél-referenciáikat. A USER legsikeresebb „versenyprojektje” egy Tivoli Storage Manager szoftverre épített hiteles zárt dokumentum rendszer volt. A dobogós helyezés presztízsét érzékelteti, hogy a kategória idei nyertese, a Sirius Computer Észak-Amerika egyik legnagyobb hardver- és szoftver-viszontértékesítő cége, melynek tavalyi IBM-szoftverforgalma csaknem 130 millió dollár volt.

„Az elmúlt évek kitartó munkájának és az ösztönző kihívásoknak köszönhetjük, hogy egy ilyen komoly nemzetközi verseny döntősei közé kerülhettünk. Dobogós helyezésünk megerősített minket abban, hogy a tudásba és a szakmai munkába fektetett energiák sokszorosan megtérülnek. Köszönjük a bizalmat és a közös munkát ügyfeleinknek, a díj az ő sikerük is” – nyilatkozta az eseményt kommentálva Balogh Attila, a USER Rendszerház ügyvezető igazgatója.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IBM

Azóta történt

Előzmények