T-Mobile: télen olcsóbb a roaming

A T-Mobile 2011. január 1. és március 31. között kedvezményes roamingtarifákat kínál a téli sportturizmus több kedvelt célországában – közölte ma a szolgáltató. A cég valamennyi díjszabásban szereplő, havidíjas vagy Domino díjcsomagot használó lakossági ügyfele, valamint kisvállalkozói díjcsomagot igénybe vevő üzleti ügyfele ebben az időszakban 25 százalékkal olcsóbban indíthat hívásokat és küldhet sms-t Ausztria, Németország, Olaszország, Szlovákia és Szlovénia területéről Magyarországra, illetve ugyanilyen kedvezménnyel fogadhat hívásokat ezen országok területén. (A szöveges üzenetek fogadásáért nem kell tranzakciós díjat fizetni.)

A kedvezmény igénybevételéhez egyszeri aktiválás szükséges, amellyel mind a hanghívásra, mind az sms-küldésre életbe lép a 25 százalékos kedvezmény. Az ajánlatot aktiválni a telefonos ügyfélszolgálaton, sms-ben, a szolgáltató weboldalán, illetve személyes ügyintézés során az ország bármely T-Pontjában lehet. Az sms-es aktiváláshoz a „+SI” szót kell elküldeni az 1430-as telefonszámra, akár külföldről is. A sikeres aktiválásról az ügyfelek minden esetben az aktiválási módnak megfelelő visszaigazolást kapnak.

A kedvezmény az aktiválás időpontjától kezdve 2011. március 31. éjfélig él, és videohívásra nem vonatkozik – áll a T-Mobile közleményében.

Azóta történt

Előzmények