Új mobilnetcsomagok a T-Mobile-tól

A T-Mobile július 1-jétől megújítja havidíjas internetcsomagjainak kínálatát – közölte ma a szolgáltató. Egyrészt két új promóciós, kifejezetten mobiltelefonos böngészéshez ajánlott konstrukciót vezet be a cég Net 100 MB és Net 500 MB néven. Ezek havi díja (990, illetve 1990 forint) alacsonyabb, mint a már elavult Net 30 és Net 80 csomagoké, miközben azoknál több adatforgalmat tartalmaznak. Túlforgalmazás esetén a díj 2, illetve 1 forint 10 kilobyte-onként – áll a szolgáltató közleményében.

Másrészt három új, kifejezetten számítógépes internetezéshez ajánlott konstrukció is megjelenik a cég kínálatában. Az új RelaxNet M 3990 forintos havi díjért 3 GB, a RelaxNet L 6200 forintért 7 GB, a RelaxNet XL pedig havi 9200 forintért 14 GB havi díjban foglalt adatforgalmat biztosít a sávszélesség korlátozása nélkül.

A RelaxNet csomagokban foglalt havi adatforgalmi keret felhasználását követően a szolgáltató nem számol fel túlfogyasztási díjat, hanem 128 kbps le- és feltöltési sebességgel a havi számlázási ciklus lezárultáig tovább biztosítja az internet-hozzáférést. A RelaxNet promóciós mobilinternetes díjcsomagok július 1-től szeptember 30-ig, illetve hűségnyilatkozat vállalása esetén a hűségnyilatkozat időtartama alatt vehetők igénybe – közölte a cég, amelynek széles sávú hálózata jelenleg a hazai lakosság 69 százalékának lakóhelyén biztosít gyors mobilinternetet.

Azóta történt

Előzmények