Százmilliomodik felhasználóját várja az ingyenes vírusirtó

Közel jár a százmillióhoz az avast! Home Edition ingyenes vírusirtó regisztrált felhasználóinak száma – állítja a programot fejlesztő ALWIL Software. A cseh IT-biztonsági cég nyeremény felajánlásával akarja siettetni a mérföldkő elérését: a százmilliomodik regisztráló egy kétszemélyes, ötnapos prágai utat nyer, és hozzá 2000 dollár költőpénzt.

Azt persze nem lehet tudni, hogy jelenleg hol áll a számláló, hány új regisztrációra van szükség, de az alkalomnak szentelt weboldal szerint december végéig be fog következni a nagy esemény. A részvételhez a programot a megadott linkről le kell tölteni és fel kell telepíteni, majd a regisztrációs űrlapot valós adatokkal ki kell tölteni, kipipálva azon a részvételi szándékot jelző lehetőséget.

A nyertest január 7-én fogják értesíteni e-mailben, amelyre két napon belül válaszolnia kell, különben az utazás arra a sorban utána következő első felhasználóra száll, aki visszaigazolja a nyereményét – áll a szabályzatban.

Az avast! hazánkban is népszerű. Bár kurrens felmérés az ingyenes vírusirtókról nem készült, két évvel ezelőtt a termék – néhány százalékponttal megelőzve az AVG-t – a legnépszerűbb grátisz antivírus volt a hazai piacon.

Azóta történt

Előzmények