Öt nap múlva elérhető az Internet Explorer 7!


Az új Internet Explorer 7-es végleges változatának megjelenési időpontjával kapcsolatban már számtalan találgatás elhangzott, a golem.de most felfigyelt az MSDN egyik blogjában Kevin Dean bejegyzésére, aki az október 18-i dátumot biztos információként közli, s megírta azt is, hogy az automatikus frissítésként érkező IE 7 pedig november elsejétől lesz elérhető.

A blogban szerepel az összes olyan fontos link, amely az új verziójú böngésző telepítéséhez szükséges lehet, mind az önálló változat, mind a frissítés esetében. Kevin Dean arra is felhívja a figyelmet – ahogyan erről nemrég mi is írtunk –, hogy a Microsoft a vállalati felhasználók számára kiadta az Internet Explorer 7 Blocker Toolkitet, amely blokkolja az automatikus telepítést. Mindezt különösen ajánlják az adminisztrátorok figyelmébe, hiszen ezt az eszközt azért készítették el jó előre, hogy a rendszereik feletti kontrollt inkább saját kézben tudni szerető nagyvállalatoknak is legyen idejük felkészülni az új böngésző érkezésére, mert annak idején a Windows XP automatikusan telepített második szervizcsomagja számos cégnél komoly fennakadásokat okozott.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig az a nézet tartotta magát, hogy az igazi játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szükségük. Ez mára megváltozott, és a gamer laptopok sem maradnak le az asztali nagytestvér mögött.

Azóta történt

Előzmények