Együttműködési megállapodást kötött a Corvinus és a NISZ

Hosszú távú stratégiai, partnerségi együttműködési megállapodást kötött tegnap a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) és a kormányzati informatikai szolgáltatásokat nyújtó NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ Zrt.), az erről szóló dokumentumot dr. Rostoványi Zsolt, a BCE rektora és Szabó Zoltán Attila, a NISZ Zrt. vezérigazgatója írták alá.

Az együttműködési megállapodás keretében kötendő egyedi szerződések alapján az egyetem szakértői és hallgatói bekapcsolódhatnak a NISZ-nél futó projektekbe, közgazdasági modellek, megalapozó számítások és hatástanulmányok készítésében vehetnek részt, illetve gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a speciális ismereteket igénylő közigazgatás-informatikai projektek lebonyolításában.

A NISZ Zrt. és a BCE megállapodtak abban, hogy a stratégiai együttműködés részeként megvizsgálják azokat a lehetőségeket, amelyek mentén a NISZ Zrt. bekapcsolódhat a BCE diplomatervezési, tudományos diákköri feladataiba oly módon, hogy egyaránt az elősegítse a NISZ szakember-utánpótlását és a BCE hallgatóinak tapasztalatszerzését. A felek a jövőben félévente értékelik az együttműködés eredményeit és bővítésének lehetőségeit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NISZ

Azóta történt

Előzmények