Hirdetés

Új megoldásokkal erősít a felhőversenyben a Microsoft

A dedikált megoldásokat a pénzügyi szektorban tevékenykedőknek, a gyártó vállalatoknak, valamint a nonprofit szervezeteknek szánják.

A hivatalos bejelentés szerint az új termékek az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és a Teams, a Dynamics 365 és a Microsoft Security szolgáltatásait egyesítik magukban és a Microsoft adatfeldolgozó technológiáját alkalmazzák, kiegészülve az adott iparágban használatos képességekkel és speciális funkciókkal.

Hirdetés

Az új termékek – a Microsoft Cloud for Financial Services, a Microsoft Cloud for Manufacturing és a Microsoft Cloud for Nonprofit – azt célozzák, hogy általuk a vállalkozások és szervezetek felgyorsíthassák és hatékonyabbá tegyék a döntéshozatali folyamataikat, így tehetnek szert nagyobb agilitásra és élvezhetik hamarabb a technológiai befektetéseik előnyeit, egyben javíthatják a munkakörülményeket és az ügyfélélményt.

A fejlesztés mögött az a felismerés húzódik meg, hogy a járvány új és eddig ismeretlen kihívások elé állította a szervezeteket minden iparágban. Ahhoz, hogy a tavalyi évben is sikeresek maradhassanak, még agilisabbá kellett tenniük a működésüket, amelyhez nemegyszer teljesen át kellett alakítaniuk terveiket is – fogalmaz a Microsoft közleménye.

Mint írják, az új felhőmegoldások megtervezésekor a fejlesztők bőven merítettek a Microsoftnál a különböző gazdasági szektorok piacairól és működési mechanizmusaikról felhalmozódott hatalmas tudásanyagból és tapasztalatból, illetve közreműködtek a fejlesztésben a vállalat kiterjedt partner-ökoszisztémájának szakemberei és iparági szakértők is.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények