Már az Apple táblagépein is működik a twitch-féle multitask

Komoly hiányosságot orvosolt a Twitch játékosoknak szánt stream alkalmazása júliusban, mikor bevezették Androidon a Pop-Out funkciót, amivel szabadon átméretezhető ablakban is nyomon lehet követni a közvetítéseket, mialatt a felhasználó is éppen játszik, vagy éppen böngészik.

Mostantól az iPad is tudja
Mostantól az iPad is tudja [+]

Az új funkció most megérkezett az Apple táblagépeire is. Az iOS 9-et futtató iPad Air, Air 2, Mini 2, 3 és 4-re elérhető frissítés révén a multitask elérhetővé vált az almás felhasználóknak is. Apró, ám hasznos újdonság még, hogy a Twitch linkek mostantól egyből az alkalmazásban nyílnak meg, nem a mobilos böngészőben.

Az Android kliens már július óta támogatja
Az Android kliens már július óta támogatja [+]

A Twitch sokáig egyeduralkodó volt az online játékos közvetítések piacán, ezen szeretne változtatni a Google, ezért elindította a YouTube Gaming szolgáltatását. A Twitch nem ijedt meg a konkurenciától, vidáman üdvözölte a második számú játékost, majd folytatta a fejlesztéseket saját rendszerében. Úgy tűnik, a közvetítések tulajdonosai egyelőre kivárnak, nem sokan váltottak platformot annak ellenére, hogy sokan a YouTube-ra töltik fel korábbi felvételeiket, az élő tartalmakat a már bevált rendszerben folytatják, miközben a Google szolgáltatására nem a Twitchen megszokott stílusok képviselői jelentek meg.

Azóta történt

Előzmények