Gyakornokokat vár a Magyar Telekom

A Magyar Telekom ma sajtóközleményben tudatta, hogy ismét gyakornoki programot hirdet a főiskolások, egyetemisták részére. A 2010 februárjában induló programra november 20-áig lehet jelentkezni a karrier.telekom.hu oldalon. A pályázók január 20-ig kapnak visszajelzést.

Az 5 hónapos, gyakorlatorientált képzésre aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, a felsőoktatásban tanuló olyan diákok jelentkezhetnek, akik főiskolai szintű diplomát adó (BSc vagy BA), illetve egyetemi szintű diplomát adó (MSc és MA) képzésen vesznek részt.

„A Telekom gyakornoki program sikerét mutatja, hogy már tizenharmadszor hirdetjük meg, és a legutóbbi, szeptemberben indított programra több mint 500 hallgató jelentkezett” – nyilatkozta a programról Somorjai Éva, a cég HR-vezérigazgató-helyettese.

A hallgatók számára a program heti 20 órás elfoglaltságot jelent, A gyakornokokkal részmunkaidős, határozott idejű munkaszerződést köt a vállalat, 2 hónapos próbaidővel. A gyakornokok havi bruttó 75 ezer forintot kapnak, amely a próbaidő letelte után széles körű béren kívüli juttatási csomaggal bővül. A program első három hete a tájékoztató szerint egy adott szakterületen való érdemi és tartalmas munkavégzésre készít fel, ezt követően a gyakornokok konkrét, projektszerű feladatokban vesznek részt a különböző területeken. Minden gyakornoknak van egy mentora, aki azon túl, hogy segít a beilleszkedésben, rendszeres visszajelzést is ad.

Azóta történt

Előzmények