Egyesült a Magyar Telekom, a T-Kábel és a Dél-Vonal

Hirdetés

A Magyar Telekom ma bejelentette, hogy június 29-én tartott rendkívüli közgyűlésének határozataival összhangban szeptember 30-ával sor került a T-Kábel Magyarország Kft. (T-Kábel) és a Dél-Vonal Kft. (Dél-Vonal) jogi beolvadására a Magyar Telekom Nyrt.-be.

A beolvadást, valamint az összes többi, a Magyar Telekom rendkívüli közgyűlésén hozott határozatokon alapuló cégjegyzékváltozást a cégbíróság már augusztus 31-én bejegyezte. Ennek értelmében a Magyar Telekom Nyrt. 2009. október 1-jétől a T-Kábel és a Dél-Vonal általános jogutódjává válik. E cégek eddig is a Magyar Telekom tulajdonában voltak, s az egyesülést a vállalat azzal indokolta, hogy a várakozások szerint az összeolvadásból származó költségmegtakarítás évente közel egymilliárd forintot ér el.

A Magyar Telekom teljesíti a T-Kábel és a Dél-Vonal előírt kötelezettségeit és vállalásait, így szolgáltatásait T-Home márkanéven továbbra is zavartalanul, változatlan formában és megszakítás nélkül nyújtja ügyfeleinek. Az érvényes szerződésekben foglalt kötelezettségeket automatikusan a jogutód Magyar Telekom vállalja át és teljesíti az egyesülés hatályba lépésének napjától. Az integrációval kapcsolatosan az érintett ügyfeleket a cég ígérete szerint közvetlenül, részletesen tájékoztatja.

Azóta történt

Előzmények