Komplett PC-t ad az internet mellé a T-Online

Új internetcsomagokat vezetett be a múlt héten a T-Online. A legnagyobb hazai internetszolgáltató PC-Net néven olyan ADSL- és kábeles előfizetéseket kínál, amelyekhez kamatmentes hitelre egy komplett – LCD monitorral és egérrel szállított – PC-t is ad a fix havi díjért cserébe. A gép, amelyet az előfizetők kapnak, egy Celeron processzoros, előtelepített UHU Linuxot tartalmazó Albacomp konfiguráció 19 colos BenQ vagy Xerox LCD monitorral és egérrel.

A PC-Net csomagok – akárcsak az standard ADSL- és kábeles hozzáférések – négyféle letöltési sebességgel érhetők el, havi díjuk a bevezető akció idején a hagyományos elérésekénél mindössze 1500 forinttal drágább. A különbség annyi, hogy itt kötelező a kétéves hűségszerződés megkötése és van egyszeri belépési díj (9900 Ft). A két év lejártával a havi díj a törlesztőrészlet összegével csökken, és a számítógép az ügyfél birtokába kerül.

A szolgáltató minden PC-Net csomaghoz egy Netezz velünk! című füzetet is ad, melyben internetezési tippek olvashatók, valamint egy meghívót a Magyar Telekom Internetakadémia ingyenes oktatására. Az akció a Magyar Telekom szolgáltatási területén érvényes visszavonásig, illetve amíg a készlet tart – közölte a T-Online.

Azóta történt

Előzmények