Kémprogram-védelem kisvállalkozásoknak

Új kémprogram elleni megoldást mutatott be a Trend Micro, amelyet különösen a korlátozott informatikai erőforrásokkal rendelkező cégeknek szánnak. A automatikus funkcióval rendelkező Trend Micro Anti-Spyware a vezető PC gyártók által szállított, több mint 6 millió gépen előtelepített technológiára épül, ezáltal megbízható és más szoftvertermékekkel is kompatibilis.

A Trend Micro az egyik leghatékonyabbnak tartott kémprogram elleni megoldást, a CWShreddert alkalmazzák, amely a felderítése ellen folyamatosan új módszerekkel védekező CoolWebSearch böngészőeltérítő és változatai ellen nyújt hatékony védelmet. A vállalat a kémprogramok elleni megoldásainak fejlesztésekor a kémprogramok és szürke programok valós idejű azonosítása és eltávolítása mellett olyan továbbfejlesztett funkciók biztosítását tartotta szem előtt, amelyek a cég méreteinek megfelelően testreszabhatók, ezáltal könnyen használhatók. A különböző vírusvédelmi és biztonsági szoftverekkel együttműködő megoldások akár önállóan, akár egy többszintű védelem részeként is hatékony védelmet nyújtanak a hálózat több pontján.

„Az európai informatikai igazgatók többsége 2006 három legfontosabb megoldandó feladata közé sorolta a kémprogramok kiszűrését. A legtöbb vállalat már megtapasztalta a legkártékonyabb kémprogramok, a billentyűnaplózó, a betárcsázó és a böngészőátállító szoftverek kártékony hatását. A Trend Micro kifejezetten átjárókra és munkaállomásokra tervezett szolgáltatásai biztosítják a cégek számára, hogy az infrastruktúrájuknak leginkább megfelelő megoldást válasszák” - mondta Aldo Rimondo, az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régió marketingtevékenységéért felelős alelnöke.

Azóta történt

Előzmények