Informatikai verseny: indul az Országos IT Megmérettetés

Már lehet jelentkezni, eddig több mint kétezren regisztráltak a 10 hetes online versenyre.

Az Országos IT Megmérettetés versenyében 10 hét, 10 forduló, 10 perces feladatok várják a jelentkezőket. A sorozatban szakterületekénti bontásban keresik a legjobb szakembereket. Az online verseny célja, hogy megmutassa a magyar informatikusok kimagasló tudását és kreativitását, valamint lehetőséget adjon a szakma sokszínűségének bemutatására. A jelentkezési határidő: 2017. szeptember 20.

Az Országos IT Megmérettetés egyedi eseménynek ígérkezik az itthoni IT versenyek mezőnyében, hiszen az online platformon való feladatmegoldásnak köszönhetően az egész ország területéről jelentkezhet bárki, legyen az tapasztalt szenior szakember vagy frissen végzett vidéki egyetemista. A szeptemberben induló megmérettetésen a szakmai partnerek által összeállított egyre nehezedő feladatokat kell megoldani minden fordulóban. A sorozat végére jutott szakmai elitből a megadott feltételek alapján választják ki a kategória győztesét és az összesített legjobbat, aki a versenyzők által megszavazott díjazásban részesül.

Fő kategóriák (amelyek alkategóriáit a regisztrációk alapján véglegesítik):

  • programozási nyelvek
  • mobilfejlesztés
  • üzemeltetés és hálózati ismeretek
  • IT biztonság
  • üzleti intelligencia

Az Országos IT Megmérettetésről tovább információ és jelentkezési űrlap az alábbi linken érhető el: http://megmerettetes.ithon.info/jelentkezes/

A megmérettetés szervezője az IThon.info portál, szakmai hitelesítők az Attrecto, a DXC Technology, a Hacktivity csapata, az Intalion, a Qualysoft, a ShiwaForce.com, és a Training 360.

Azóta történt

Előzmények