Google-stílusú keresőrendszer ERP-ben

Az IFS integrált EAS (Enterprise Application Search – vállalati alkalmazáskereső) terméket jelentett be, amely – amint állítják – elsőként teszi lehetővé, hogy az üzleti információkhoz egy az integrált vállalatirányítási rendszerbe ágyazott Google-stílusú keresőrendszeren keresztül férjenek hozzá a dolgozók. A hasonló keresők eddig kívülről kapcsolódtak az alkalmazásokhoz. Az IFS technológiai igazgatója, Dan Matthews szerint ez utóbbi megközelítésmódnak számos hátránya van a biztonság, az alkalmazhatóság és a költségek szempontjából.

„Mivel a vállalati alkalmazáskereső funkció az IFS Applicationsbe ágyazott, nem szükséges egyéb eszközöket vásárolni, így járulékos licencdíjak sem merülnek fel. Továbbá nem kell számolni költséges, hónapokig tartó bevezetési projekttel sem” – nyilatkozta Matthews, aki szerint az integrált megoldás relevánsabb találatokat ad. Például a felhasználók megadhatják az IFS Applications EAS eszközének, hogy a keresés hatóköre a számlák, pótalkatrészek vagy vevők legyenek, ez esetben kizárólag a meghatározott hatókörnek megfelelő találatok jelennek meg.

Alastair Sorbie, az IFS elnök-vezérigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta: „ez a piaci elsőség jelzés értékű az IFS megközelítésmódját illetően a technológiai fejlesztésre vonatkozóan. Most, hogy számos nagy múltú riválisunkat felvásárolták különféle konglomerátumok, az IFS egyike azon kevés független szoftverszállítónak, mely továbbra is jelentős erőforrásokat fektet terméke fejlesztésébe. Rendelkezünk azokkal az erőforrásokkal és azzal az elszántsággal, melyek segítségével piacvezető funkciókkal tudjuk fejleszteni IFS Applications rendszerünket, ugyanakkor elég agilisak vagyunk ahhoz, hogy nagyobb versenytársainkat megelőzve mutassuk be ezeket.”

  • Kapcsolódó cégek:
  • IFS

Azóta történt

Előzmények