Itthon is elérhető már az IFS Applications 7.5


Alastair Sorbie

Az IFS AB berlini világkonferenciájának megnyitóján Alastair Sorbie, a cég elnök-vezérigazgatója 39 ország több mint 1000 résztvevője előtt jelentette be az IFS komponensalapú, integrált vállalatirányítási rendszerének legújabb verzióját, az IFS Applications 7.5-t. A svéd vállalat terméke már eddig is kiterjesztett ERP funkcionalitást nyújtott, így tartalmazza az ügyfélkapcsolat-, az ellátásilánc-, a termékéletciklus- és a vállalati teljesítménymenedzsmentet (CRM+SCM+PLM+CPM), ezeken kívül a vállalati eszközgazdálkodást (EAM), valamint a karbantartó javítást és felülvizsgálatot (MRO) is. Az új verzió valamennyi piacra vonatkozóan közös forráskódra épül, mely a korábbi regionális, illetve országspecifikus kódokhoz képest jelentősen hatékonyabb fejlesztést, terméktámogatást és termékfrissítést eredményez. Az új verzió október 11-től érhető el hivatalosan, s az első bevezetési projektek mind nemzetközi szinten, mind pedig Magyarországon meg is kezdődtek.

A világkonferencián bemutatásra került az Aurora névre keresztelt – Svédország egyik legnagyobb turisztikai látványosságának számító Aurora Borealisról, azaz az „Északi Fény”-ről elnevezett – új generációs felhasználói felület is, melyet az Applications 7.5-tel rendelkező ügyfelek a 2008-ra tervezett piaci megjelentést követően vehetnek majd használatba. Az új ergonómikus tervezés, a beágyazott Google-stílusú kereső, valamint a korszerű fájlformátumok integrált kezelése javítja az IFS Applications rendszerrel való felhasználói interakciót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IFS

Azóta történt

  • Nem kell rohanni az ERP-vel

    A magyar rEVOLUTION azt mondja: csak megfelelő előkészítés után szabad belefogni a bevezetésbe. És érdemes a hazai kínálatot is feltérképezni.

Előzmények