Kitárja kapuit az ELTE Informatikai Kar

Számos érdekes informatikai programmal várja az Online Nyílt nap iránt érdeklődőket az ELTE Informatikai Kar.

December 3-án a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók az ELTE Informatikai Kar Nyílt napján tájékozódhatnak a választható képzésekről, az ipari együttműködő partnerekről, kutatásokról, az ösztöndíj-lehetőségekről, megismerkedhetnek az oktatókkal, érdekes előadásokon vehetnek részt, illetve bepillanthatnak a hallgatói élet kulisszái mögé.

A kar a felvételi előtt állók számára minden évben kétszer tárja ki kapuit, tavaly összesen 1300-an vettek részt a novemberi és januári rendezvényen, ami rekordnak számít. Idén minden eddiginél több program lesz elérhető az online rendezvényen, szó lesz a programozási nyelvek sokszínűségéről, az élelmiszer-előállítás és az informatika izgalmas kapcsolatáról, a drónok szerepéről az informatikában, a háromdimenziós rekonstrukció képekről, startupépítésről, de bepillantás nyerhető a szoftveróriások világába. illetve lehetőség nyílik Fall Guys ügyességi játék programozásra is. A kiemelt eseményen a kar ipari partnerei szintén képviseltetik magukat, általuk bemutatásra kerül többek között az önvezető autózás, a kutatás és fejlesztés az orvosi képalkotásban, az 5G, a mesterséges intelligencia szerepe az egészségügyben.

A nyílt nap időpontja: 2020. december 3., 15:00-18:00 óra, a rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a részletes program és a regisztráció az alábbi linken érhető el: https://www.inf.elte.hu/ny%C3%ADltnap2020.

Azóta történt

Előzmények