Nyílt Nap az ELTE Informatikai Karán

A kar idén online formában rendezi meg felvételi nyílt napját november 26-án, ahol minden eddiginél több programmal várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

A rendezvényen szó lesz többek között az ember-gép együttműködéséről, a járművekre rögzített érzékelőkről, drónokról, robotokról, statikus szoftver analízisről, érdekes adatbázisokról, a HW-heterogenitás előretöréséről. Kiderül, hogy elveszi-e a munkánkat a mesterséges intelligencia, hogy a kvantumszámítógépek már a spájzban vannak, mi mindenre jó a mobilunk, hogyan lehet gyorsan frissíthető appot készíteni.

Az érdeklődők ízelítőt kaphatnak a karon folyó kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységekről és az azokba való hallgatói bekapcsolódás módjairól. Az résztvevők hasznos információkhoz juthatnak a választható képzésekről, a kollégiumi és ösztöndíj-, valamint a nemzetközi lehetőségekről is. Megismerkedhetnek az oktatókkal, érdekes előadásokon vehetnek részt, illetve bepillanthatnak a hallgatói élet kulisszái mögé.

Időpont: 2021, november 26. (péntek) 15:00 óra

Helyszín: online

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a részletes program és a regisztráció az alábbi linken érhető el: https://www.inf.elte.hu/iknyiltnap.

A résztvevők között kisorsolásra kerül egy E-TWOW Booster elektromos roller, amelyet a termék magyarországi disztribútora ajánlott fel.

Azóta történt

Előzmények