Együttműködik az Albacomp és a CA

Az Albacomp Rt. és a rendszerfelügyeleti szoftvereket fejlesztő Computer Associates stratégiai partnerségi megállapodást kötött – jelentette be ma székesfehérvári pc-gyártó. A megállapodás értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti (Unicenter), it-biztonság-felügyeleti (eTrust) és adattárolás-felügyeleti (BrightStor) termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét látja el. A gyártó egyben megszerezte a Computer Associates legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider Partner (Premier ESP) minősítését is.

„Az együttműködő partner kiválasztása során fontos szempont volt, hogy a CA termékei minden it-infrastruktúra-üzemeltetési feladatra megoldást kínálnak, az adatmentéstől a vírusvédelmen át a desktop-, szerver-, alkalmazás- és szolgáltatás-felügyeleti megoldásokig, így az Albacomp egy gyártó termékeivel szinte az összes it-üzemeltetési kérdésre választ tud adni. A CA termékei platformfüggetlenek, ami szintén előnyt jelent ügyfeleink számára. Ezenkívül a Computer Associates számos olyan külföldi nagyvállalatnál, pénzintézetnél, valamint kereskedelmi hálózatnál rendelkezik referenciával, melyek az Albacomp számára is kulcsfontosságúak lehetnek Magyarországon” – mondta el Szajkó György, az Albacomp Rt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

Azóta történt

  • Egyesítsd és uralkodj!

    A CA vállalatoknak szánt új védelmi megoldása olyan fokú integráltságot nyújt, hogy akár egyetlen személy is felügyelhet egy kiterjedt hálózatot.

Előzmények