Az Albacomp hisz a szerverekben

Az Albacomp Rt. a héten frissítette Albacomp Activa FlexServer termékcsaládját. Az új FlexServer 100, 200, 300, 400, 500 és az RM 100, 200, 300 sorozat szerverei a legújabb, 800 MHz-es rendszerbuszt használó Intel Xeon processzorokra épülnek, és képesek kezelni a PCI Express szabványú bővítőkártyákat. A székesfehérvári PC-gyártó a FlexServer termékekhez országos értékesítési és szervizhálózatot, valamint 3 év garanciát biztosít, külön megállapodások keretében pedig 3 év garantált helyszíni javítást, illetve távfelügyeleti lehetőséget nyújt.

Deme Csaba, a társaság kereskedelmi- és marketing vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy mivel a FlexServer termékcsalád egy új termék a piacon, elégedettek a tavaly értékesített 50 darabbal, és az idei évre is csupán 200 szerver eladásával számolnak. Ugyanakkor középtávon e szegmenst fontos területnek tartják, ezért még a következő negyedévben új modellekkel bővítik a FlexServer termékcsaládot.

Az Albacomp egyben bejelentette, hogy tagja lett az Intel Enterprise Server Acceleration Allience (ESAA) szervezetnek, melynek fő célkitűzése, hogy megkönnyítse a különböző szerverkonfigurációk összeállításának menetét, és a tagok számára elérhetővé tegye a különböző gyártói minősítéseket.

Azóta történt

Előzmények