Egyesítsd és uralkodj!

Új, integrált védelmi megoldást mutatott be tegnap a CA a vállalati felhasználók számára. Az Integrated Threat Management r8 megoldása átfogó, skálázható védelmet nyújt a rosszindulatú programok, a kémszoftverek, a magukat és más veszélyes szoftvereket elrejteni képes rootkitek, a kombinált fenyegetések és a vállalatokat veszélyeztető többi kártékony kód ellen.

A CA integrált r8-as verziójú megoldása központi webes konzol segítségével egyesíti a CA kémprogramok elleni „PestPatrol Anti-Spyware Corporate Edition” és a CA Antivirus új változatait, így a rendszergazdák a hálózat bármely pontjáról azonosíthatják és semlegesíthetik a fenyegetéseket. Új fenyegetés észlelésekor a program automatikusan riasztja a biztonsági technikusokat. Hetvenöt féle részletes grafikus jelentés segíti a biztonsági csapatokat a problémák gyors izolálásában és az állandóan változó veszélyek kezelésében.

„Nem kell többféle megoldást és számos szakembert bevetnünk a vírusok és a kémszoftverek elleni harcban, és a többféle biztonsági megoldás frissítésével járó bonyodalmakat is elfelejthetjük – ma már csak egyetlen munkatársunk gondoskodik a több mint 5000 node-ból álló teljes hálózat biztonságáról” – nyilatkozta Chuck Slenker, New England egyik legnagyobb egészségügyi központja, a Hartford Hospital rendszermérnöke. „A kritikus rendszereinket teljes körűen védő CA Integrated Threat Management r8 több mint 10 százalékkal csökkentette üzemeltetési költségeinket.”

A CA Integrated Threat Management támogatja a Cisco által elindított Network Admission Control (NAC) ágazati kezdeményezést, amely a hálózati infrastruktúra segítségével érvényesíti a biztonsági szabályzatot a hálózatra csatlakozó összes erőforráson. A rendszergazdák a Unicenter automatikus szoftver elosztó megoldása az ún. „Software Delivery”, a Microsoft SMS és más szállítóktól beszerzett egyéb megoldások segítségével is telepíthetik a CA Integrated Threat Management r8 megoldást.

Azóta történt

Előzmények