Újabb településeken érhető el a DIGIMobil

Újabb 34, többségében alföldi és kelet-magyarországi településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatását a DIGI Kft.

A távközlési vállalat bejelentette, hogy a 2019-ben útjára indult DIGIMobil szolgáltatás lefedett települési köre újabb 34 településsel bővült.

Hirdetés

Ezzel együtt az ország népességének csaknem 70%-a élvezheti a lefedettséget és a DIGIMobil szolgáltatás nyújtotta előnyöket - írják. Jelentésük szerint a DIGIMobil szolgáltatás immár több mint 650 településen elérhető a magyarországi lakosság 70%-a számára.

Az új települések listája:

Bócsa, Császártöltés, Csorvás, Dorogháza, Döge, Dunatetétlen, Erdőkürt, Fábiánsebestyén, Feldebrő, Felsőlajos, Gomba, Jánoshalma, Kocsér, Kunadacs, Kunbaracs, Kunfehértó, Létavértes, Madaras, Makó, Martfű, Nemesnádudvar, Németkér, Nyíradony, Pátka, Pátyod, Pilisvörösvár, Szárföld, Sződliget, Tát, Tázlár, Tiszanagyfalu, Újtikos, Vácegres, Zádorfalva

2021. január 1-től elérhető két lakossági havidíjas tarifacsomag: a DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX, hűségidő nélkül, mindazon előfizetők számára, akik már a december 31-ig tartó tesztidőszak alatt igénybe vették a DIGIMobil szolgáltatásait, mind pedig az új DIGI és Invitel előfizetők számára is.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • DIGI

Azóta történt

Előzmények