Hirdetés

Dell roadshow a jövő héten Budapesten

A Dell hamarosan Magyarországra érkező nemzetközi roadshow-jának programja már elérhető az esemény oldalán. A Dell Solutions Tour június 24-én reggel 8:30-kor kezdődik a Budapest Bálnában és előadásokkal, tematikus szekcióülésekkel, valamint a Dell megoldásait és termékeit bemutató kiállítással várja a látogatókat. A prezentációkat a Dell nemzetközi és hazai képviselői és partnerei tartják, és az érdeklődők felmerült kérdéseket személyes megbeszélés keretében is megvitathatják.

Hirdetés

Az egynapos esemény tematikája a BYOD, a biztonság a felhőalapú IT megoldások, valamint a Big Data témája köré épül, és ezekhez kapcsolódóan mutatja be a vállalatoknak az aktuális informatikai kihívásokat és megoldásokat. A Dell Solutions Tour idei díszvendége Aongus Hegarty, a Dell EMEA régió igazgatója lesz, de a vitaindító előadásokon Anja Monrad, a Dell kelet- és közép-európai, EMEA régióért felelős igazgatója, valamint a Dell Magyarország vezetője Dienes-Oehm Tivadar is beszél majd.

Dell

A Dell Solutions Tour budapesti állomásán a látogatóknak amellett, hogy a rendezvényen testközelből ismerhetik meg az innovatív fejlesztések tárházát, lehetőségük lesz a komplex megoldásokkal kapcsolatos személyes konzultációra és tanácsadásra is.

Az eseményen való részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Előzmények