Egészségügyi témájú programozóverseny februárban

Hack&Heal – napjaink egészségügyi problémáira keres megoldásokat egy különleges programozói verseny keretein belül a Crafthub.

Nemzetközi programozói versennyel indítja a 2021-es évet a CraftHub.

A felsőoktatásban tanuló diákok és fiatal fejlesztők számára nyitott online hackathont, február 19. és 21. között rendezik meg. A 48 óra során a versenyzők az egészségügyi szektor vezető nagyvállalatainak kihívásaira keresnek majd megoldásokat. A legjobb projektek értékes díjazásban részesülnek, valamint ötletük megvalósításában is támogatást kaphatnak. A versenyre egészen február 17-ig lehet jelentkezni.

A kifejezetten online eseményen több különböző kihíváson keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők. A partnerek által felvetett problémákra 2 napon keresztül várják a szervezők a megoldásokat. Ez idő alatt a résztvevők folyamatos mentorációt és segítséget kapnak annak érdekében, hogy a leadott projektek a lehető legnagyobb értékkel és tartalommal járuljanak hozzá a szektor fejlődéséhez. A beérkezett megoldások közül kihívásonként 1-1 győztes kerül kihirdetésre, akik az adott kategória 1500 euró értékű nyereményét vihetik haza. Továbbá a verseny végén a közönség által megszavazott legjobb ötleté lehet még a 2500 euró értékű fődíj is, s ezáltal a Hack&Heal 2021-es képzeletbeli trófeája.

A rendezvény iránt érdeklődők erre a weboldalra kattintva találnak további információkat. Jelentkezni pedig a honlapon található regisztrációs linken keresztül lehet február 17-ig.

Azóta történt

Előzmények