2018. december 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » M2M rovat

Egymilliárd dolláros finanszírozási programot indít a Cisco okosvárosoknak

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Cisco

A vállalat emellett új megoldásokat is bejelentett a Cisco Kinetic for Cities platformjához.

A vállalat friss közleménye hangsúlyozza, hogy az okosváros programok révén számos nagyvárosban sikerült előbbre lépni a légszennyezettség csökkentése, a közbiztonság vagy a városlakók életminőségének javítása terén. Azonban a fejlesztések finanszírozása sokszor ütközik pénzügyi akadályokba, a Cisco ezért hozta létre a City Infrastructure Financing Acceleration Programot.

Hirdetés

Az egymilliárd dollár értékű okosváros program célja, hogy finanszírozási megoldást nyújtson a városok digitális átalakulásához. A Cisco programja révén a települések minimális kezdőtőke mellett tudják finanszírozni és bevezetni az innovatív technológiákat. Ezek a technológiák olyan területeken kínálnak megoldásokat, mint az energiafelhasználás csökkentése, a városi közlekedés és parkolás könnyítése, vagy a tömegközlekedés fejlesztése.

Új funkciók a Cisco Kinetic for Cities platformban

A Cisco a fentiekkel egyidejűleg újabb funkciókat jelentett be a Cisco Kinetic for Cities digitális platformjához, amely a Cisco Kinetic IoT data platformba integrálva működik. A legújabb hálózati és biztonsági technológiákra épülő platform egységes rendszerben fogja össze a különböző okosváros technológiákat és alkalmazásokat, és lehetővé teszi, hogy az adatok, illetve az ezekből kinyerhető információk ott, akkor és úgy álljanak rendelkezésre, ahol szükség van rájuk.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.