2017. december 12., kedd

Gyorskeresés

S​z​ponzo​r​u​nk

Útvonal

Hírek » M2M rovat

Egymilliárd dolláros finanszírozási programot indít a Cisco okosvárosoknak

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Cisco

A vállalat emellett új megoldásokat is bejelentett a Cisco Kinetic for Cities platformjához.

A vállalat friss közleménye hangsúlyozza, hogy az okosváros programok révén számos nagyvárosban sikerült előbbre lépni a légszennyezettség csökkentése, a közbiztonság vagy a városlakók életminőségének javítása terén. Azonban a fejlesztések finanszírozása sokszor ütközik pénzügyi akadályokba, a Cisco ezért hozta létre a City Infrastructure Financing Acceleration Programot.

H​i​r​d​et​és​

Az egymilliárd dollár értékű okosváros program célja, hogy finanszírozási megoldást nyújtson a városok digitális átalakulásához. A Cisco programja révén a települések minimális kezdőtőke mellett tudják finanszírozni és bevezetni az innovatív technológiákat. Ezek a technológiák olyan területeken kínálnak megoldásokat, mint az energiafelhasználás csökkentése, a városi közlekedés és parkolás könnyítése, vagy a tömegközlekedés fejlesztése.

Új funkciók a Cisco Kinetic for Cities platformban

A Cisco a fentiekkel egyidejűleg újabb funkciókat jelentett be a Cisco Kinetic for Cities digitális platformjához, amely a Cisco Kinetic IoT data platformba integrálva működik. A legújabb hálózati és biztonsági technológiákra épülő platform egységes rendszerben fogja össze a különböző okosváros technológiákat és alkalmazásokat, és lehetővé teszi, hogy az adatok, illetve az ezekből kinyerhető információk ott, akkor és úgy álljanak rendelkezésre, ahol szükség van rájuk.

H​ir​d​e​t​és

Ez a cikk az m2mzona.hu támogatásával készült, ahol egy helyen megtalálja a legfrissebb vállalati IoT- és M2M híreket.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.