Sok pénz jár annak, aki hibát talál a ChatGPT-ben

Akár 20 ezer dollárt is kifizet az OpenAI annak, aki hibát vagy sérülékenységet talál az AI-rendszereiben.

Az OpenAI közölte, hogy jelentős összegeket, akár 20 ezer dollárt is kifizet bárkinek, aki hibát vagy sérülékenységet talál a cég AI-rendszereiben (mint a ChatGPT).

Az OpenAI Bug Bounty program kedden élesedett, a jelentett hiba súlyossága alapján döntik el a juttatás mértékét. A legkisebb díjazás 200 dollár. A tech cégek gyakran élnek hasonló programokkal, hogy bátorítsák a programozókat és etikus hackereket a szoftverrendszerekben talált hibák jelentésére.

A Bugcrowd szerint az OpenAI meghívta a kutatókat, hogy elemezzenek bizonyos ChatGPT-funkciókat, továbbá az OpenAI rendszerek kommunikációs és megosztási keretrendszerét.

A ChatGPT továbbra is hatalmas téma a médiában és a szakemberek körében, az olaszországi betiltása pedig lavinát indított el, Európában és az USA-ban is. A generatív AI és hatásainak tanulmányozása egyre több helyen kap kiemelt figyelmet.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig az a nézet tartotta magát, hogy az igazi játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szükségük. Ez mára megváltozott, és a gamer laptopok sem maradnak le az asztali nagytestvér mögött.

Azóta történt

Előzmények