Az üzleti Oscar-díj zsűrijében Kürti Sándor

A Kürt Zrt. elnöke, dr. Kürti Sándor a magyar üzleti élet első olyan képviselője, aki zsűritagként részt vehet a világ legjobb üzletemberének kiválasztásában. Az Ernst & Young által szervezett World Entrepreneur Of The Year díjat júniusban adják át, Monte Carlóban. Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő eseményt az üzleti élet Oscar-gálájaként tartják számon.

Kürti Sándor nyolc zsűritársával együtt dönthet a világ legkiemelkedőbb üzletemberének kiválasztásáról. A szakember tavaly elnyerte Magyarországon az Év Üzletembere díjat, amivel együtt járt a részvétel a nemzetközi választáson is. Ottani bemutatkozása alapján választották be a független nemzetközi bírálóbizottság tagjai közé, az informatika világában, az adatmentés és az információbiztonság területén nyújtott több évtizedes, nemzetközi hírű, példaértékű teljesítményéért, az általa vezetett cég innovatív fejlesztéseiért és társadalmi szerepvállalásáért.

A díjat 1986-ban, Amerikában indította útjára az Ernst & Young, hogy elismerje a maradandó üzleti értéket teremtő sikeres vállalkozókat. A húsz évre visszatekintő nemzeti Ernst & Young Entrepreneur Of The Year győztesei idén hatodik alkalommal mérhetik össze teljesítményüket a nemzetközi porondon is. A gálát a CNBC televízió egyenesben közvetíti.

Azóta történt

  • Elveszettek az it-vezetők

    Az információk hiánya és az új technológiák bevezetése a legfőbb akadálya az informatika üzletágként történő irányításának.

  • Itt vannak a győztesek

    Kiosztották az Év Informatikai Cégvezetője és az Év Fiatal Informatikai Vállalkozója díjakat.

Előzmények