Tesco nélkül is marad a Tesco Mobile

Hirdetés

A Vodafone és a Tesco sajtóosztálya is megerősítette a hírt, miszerint utóbbi kiszáll a Tesco MBL Távközlési Zrt.-ből. Az üzletre rálátó forrásunk arról tájékoztatta lapunkat, hogy az ügyfelek a tulajdonosváltásból semmit sem vesznek majd észre, minden marad a régiben.

Továbbra is kaphatóak lesznek a Tesco üzleteiben a feltöltő- és SIM kártyák, megmaradnak a Tesco Clubcard kedvezmények, illetve a tarifák és szolgáltatások sem változnak, így a Clubcard INGYENpercek továbbra is igénybe vehetőek.

A Vodafone megkeresésünkre szintén megerősítette, hogy a 2011-ben alapított közös vállalatból kiszáll a Tesco, a részletekbe viszont egyelőre nem mentek bele, későbbi tájékoztatást ígértek. A Tesco Mobile megközelítőleg 72-78 ezer ügyféllel rendelkezik.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Ha M2M – akkor Vodafone

    A vállalat már négy éve tartja vezető helyét a legújabb trend, a gép-gép kommunikációt fejlesztő vállalatok ranglistáján.

  • Eltörli az EU-s roamingdíjakat a Vodafone

    Új Red díjcsomagok érkeznek, az Európai Unió országaiból pedig külön díjak nélkül telefonálhatunk majd haza.

  • Ingyenes telefonálást kínál a Tesco

    Közös ajánlattal állt elő a Tesco és a Tesco Mobile: a mobilszolgáltató ügyfelei ingyenes beszélgetést kapnak havi bevásárlásaik után.