Újabb nagy tendereket nyert meg a 4iG

Tovább folytatódik a vállalat közbeszerzési sikersorozata.

A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján ma reggel jelentette be, hogy jelentős összegű pályázatokon nyertek el megbízásokat.

Az egyik az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárása. A szerződéskötést követően az ÁEEK Egészséges Budapest projektben résztvevő 25 intézménye részére a 4iG Nyrt. szállítja és telepíti majd a műtéti napló beszédleíró szoftvereket. Az eljárás összértéke 1 461 780 000 Ft + ÁFA.

A másik informatikai közbeszerzési tendert a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) írta ki hálózati aktív eszközök szállítására és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítására. A projekt célja a köznevelési, a szakképzési, a felsőoktatási és a felnőttképzési rendszer digitális átalakításához és Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájának megvalósításához kapcsolódóan a KIFÜ hálózatának bővítése aktív hálózati eszközökkel és bővítő modulokkal. Az eljárás összértéke 566 331 500 Ft + ÁFA.

Azóta történt

Előzmények