Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Jajj-jajj! Félreértések félreértések hátán! :W

    r1E3S3E7T:
    És az, ahova az ágyú fel van fogatva az nem az eleje? virkir azt mondta, hogy a frontja "JT frontja papírnak számít a T54-nek". Akkor az a rész is hozzátartozik a fronthoz. Milyen közelről lőtt? Olyat, hogy szórás ismerünk? Akkor szerintem érthető, hogy miről beszélek.

    joergie: az ezelőtti hsz-em sokkal lágyabb hangvételű volt, és a felháborodásomat ez az egyesek szerint megmagyarázhatatlan szerver által random módon történő penetrációosztogatás állandó furulyázása váltotta ki. És ha megnézed azt a hsz-emet, a penetrációról szóló, erős hangvételű véleménynyilvánításom nem emre felé irányult... virkir is tapasztalt, mert sokkal több csatában vett eddig részt, mint én, ezt belátom, de ettől még mindig valótlan dolgot állít.

    emre: Igazad van, nem ismerek lehetetlent! ;] :DDD

    stork13: Te is jössz itt a hülyeségekkel! Igen, ahol a tech tree ír egy értéket, mellé van írva az átlag szó. Vagyis ahogy te is mondtad kb +/-25%. De ezt a szerver nem úgy dönti el, hogy berak téged egy meccsbe és te -25%-os pennel tolod végig! Hát könyörgöm menjünk vissza óvodába és dobáljunk dobókockát! Dobsz egy 6 oldalú dobókockával 5-ször. Ti azt mondjátok, hogy mivel elhatároztátok, hogy 5-ször dobtok, most ebben az 5-ös sorozatban szopás lesz, mind az 5 dobásotok 1-es vagy 2-es lesz. Ez nem így megy: a dobás (és most már kanyarodjunk vissza a játékhoz), a lövés pillanatában, a találatkor dől el, hogy te milyen pennel lőttél. És nem oszt ki neked egy statikus értéket a szerver már töltéskor, vagy a meccs elején. Erre találták ki a véletlen szám generátorokat: Monte-Carlo módszer, Lehmer lineáris kongruenciák elméletén alapuló módszere, valamint a tetszőleges eloszlású véletlenszám generátorok, melyeket szépen le is lehet programozni.

    Elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg megbántottam, elsősorban virkirtől, csak az a helyzet, hogy ha ide benéz valaki, aki ezzel szeretne játszani, csak annyit lát, hogy itt valamilyen misztikus okból kifolyólag a szerver igazságtalan módon szopatja a játékosokat... Persze az sem jobb, ha azt látja, hogy hemzseg az indulattól a fórum, de már nem tudom, hogy hogyan tudnám ezeket a tévhiteket elkergetni belőletek.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Aktív témák