Egyrészt nem érdekel, hogy mennyi meló eltalálni vele valakit, mert szimplán idegesít, hogy valaki távolról b*szogat, vagy éppen 1:1 kilő, anélkül, hogy én nekem akár esélyem lenne visszalőni rá, mert épp egy hegy mögött van a drágám. Másrészt meg akárki akármit mond még így is túl könnyű nekik. Amikor vannak meccsek, hogy a killek nagy részét az a 3-4 arty viszi el akkor kicsit feláll a hátamon a szőr... Kedvenc artym a Hummel, annyi module/crew dmg-t tanktól még nem kaptam mint azoktól szoktam, belő mögéd 5m-re aztán meghal a sofőröd meg kilövi az ágyút, a többiek meg dúrván beleznek, elmehetnek ám valahova...
btw most írtam nekik pár hete a nickváltoztatásról.
[ Szerkesztve ]
/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

régebben én is ezért szívtam a fogam állandóan, de van rá egy gyógymód; nem kell menni vele 

akkor öröm volt az ürömben 

850hps papírdoboz
Ilyenem sem lesz wipe után

Ezzel van a legtöbb kill, legnagyobb a kill/meccs, nyerési és túlélési arányom, szóval ez a leglegleg tankom, és nagyon élvezem vele a játékot. Bár főleg amiatt van jó statom vele, mert a szerver túl sokszor a nyerő csapatba rak be. Hw után is egyből a Ferdit célzom meg prem nélkül, szóval lehet, hogy pár hónap játék után a régóta várt tömegpusztító helyett egy használhatatlan konzervdobozom lesz, mert a szerver akkor nem fog segíteni 

)