Na a vitát lezárandó ma sikerült összefutnom egy IS-4-el, lásd nem a levegőbe beszélek kb 70-80%-ban az én művem volt.
A 105-ös penje több mint a T-54 D54-é és azzal simán sebzem még távolról is szemből, szintén tapasztalat, tehát a KT biztosan a Tigris meg esetlegesen sebzi szerencsefüggően.
Mint nem egyszer írtam annyi a trükkje tudni kell hova lőjj, anélkül nem ér semmit az egész lényegtelen a páncélvastagság vannak gyenge pontjai minden tanknak ha azt lövöd a cseresznyemag is átviszi.
Nem is hasonlítottam sehol össze alap tankot fullossal, WTF? KT is ugyanazt a 10,5öst használja mint a VK
Na most alap vagy fejlesztett tank mert a VK fejlesztve 128-as míg a KT fejlesztve 105-ös a VK meg a 128-as nélkül valóban elég gyenge.
Maradjunk annyiban neked nem megy a német vonal nekem meg megy.
#3250 De találkozok elég sűrűn de nem csak Tigrisnél a T-54-ből is elég sűrűn kilövik a pl. a sofőrömet, ez van ezzel kell élni.
Azt hiszed én nem lövök senkinek critical-t, a halálom mert nem jár nekem semmivel .
egyszerűen köcsögségnek tartom, hogy a legjobb esetben is maximum egyenlő két adott tank, de sosem lesz jobb a német
Ezzel részben egyet tudok érteni de ha megnézed a korhű ellenfeleket ott már azért a német vonal az erősebb.
Na egy kis találós kérdés. Mi a szép a képen?
עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

Én meguntam, hogy jött a loltraktor meglőtt szemből én meg leégtem az alvázig.(Ez konkrét eset és ki is próbálhatod akár, a sofőr nézőkéjénél lője a loltraktor és ki is nyír egy 50 round után) Jagdtigernek meg nem nagyon kell célozgatnia a kis ablakot, csak meglövi az elejét no bumm( ez volt az első meccsem a VK-val)
)
).

)

na mindegy premium acc azért még megvan. majd ma ránézek, lesz végre netem