Új hozzászólás Aktív témák

  • DonCosta

    tag

    válasz vargalex #28994 üzenetére

    Az este kipróbáltam egy másik fórumon kapott információk alapján a gyári firmmel a WDS-t, de nulla sikerrel.

    OFF: Láttam a sok hozzászólást (találgatást ;) ) hogy is van ez két router dolog. A helyzet az, hogy megbeszéltem a szomszéddal, hogy amíg nem lesz netem addig hadd használjam az övét. (vidéken nem sietik el a beszerelést, már 1 hónapja várok) Ez működik is, de csak a lakás bizonyos helyén fogom a jelet és ez elég bosszantó, főleg úgy hogy van egy saját hálózatom, NAS-al asztali géppel lapossal és mindig váltogatni kell hogy netet érek el vagy az adataimat a NAS-on. Ezért gondoltam, hogy a routeremmel továbbszórnám a jelet úgy hogy őt se zavarjam, de a saját dolgaimhoz ne férjen azért hozzá.

    Ez az alapfelállás után érthető, hogy nem szeretnék az ő routerére pakolni más firmwert. Ha megoldható, hogy a saját routerem firmjének DD-Wrt-re való cseréjével összehozzam a kívánt kapcsolatot, akkor felteszem. (Magnat leírása és a Te véleményed erre ad reményt). A kérdés az, hogy a másik routerben ilyenkor be kell pipálni a WDS-t és ott ki kell válasszam a saját routeremet mint AP? (mást nem lehet állítani)

    Ha ez szerintetek mégse megy így, akkor már azzal is bejjebb vagyok, ha a routeremre vezetékesen csatlakozó eszközök kapnak netet, kvázi "wireles hálókártyaként" használva a routert.

    Szerintetek ezzel és a 1043ND routeremre rakott DD-wrt firmmel melyik oldható meg? :F

    Bocs a hosszú posztért és kösz a segítséget mindenkinek. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák