Új hozzászólás Aktív témák

  • FeniX-

    aktív tag

    válasz pentoda1 #15142 üzenetére

    Szia, áh köszönöm, de az már volt cserélve a hibalistán.
    Szinte minden más is volt már cserélve.
    Főtengely jeladó, vízhőfok jeladó, sortrafó, lambda-szonda.

    Meg igazából, gondolom, ha sortrafó lenne, akkor háromhengerezne (is), de semmi ilyesmi nincs.

    melegen csinálja ezt a jelenséget csak. Amíg megyek vele, és bemelegszik nincs baja. Utána ha leállítom mondjuk 10 percre ( de lehet 2 óra is ) utána érezhető a "hullámzás" ( belenéztünk egyszer leszedett levegőszürő házzal, folyamatosan állítja a folytószelepet, rezeg, hullámzik, s menet közben ezt érezni, mintha rugdosnám a gázpedált finoman )
    Utána pedig van ez a "kinyomom a kuplungot - leáll". De ezt is csak egy 10-15 percig csinálja, addig lábbal kell tartani a gázt, utána már nem, csak marad az, hogy indulni akarok, felpörgetem, és egyből ejti a fordulatot, ahogy ráengedem a kuplungot. ( a kuplungot is kb. fél éve cseréltük, az is új )
    Szóval, baromira elgyengíti magát.
    Olajat nem eszi, a vizet sem, de a hengerfej tömítés is nemrég volt cserélve. ( ahogy a vízpumpa és a generátor is, de az mellékes )
    Szóval, szinte minden.
    Hálátlan egy dög, szomorú, hogy ezt kell rá mondanom, mert külsőre amúgy tetszik, de nyílván nem egy szobrot akarok hasznlni, hanem egy normális autót.
    úgyhogy szerintem így, vagy úgy, de eladom, vagy lecserélem mostmár.

    Kövezzetek meg, de inkább vennék egy ugyanilyen évjáratú japánt ( nissan-t, vagy toyotát ) mint ezt még egyszer. ( mondom ezt úgy, hogy előtte favoritom volt, és azt is szerettem. )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák