Új hozzászólás Aktív témák

  • Zozzy

    aktív tag

    válasz pythonhun #1350 üzenetére

    Szerintem első körben a beállításokat nézd át. Azok alapján, amit írsz, két tippem van:
    Nem adtál meg Nokia fiókot. Azt is ugyanott kell, ahol a Facebook és e-mail fiókokat beállítottad. Ha még nincs, ott regisztrálni is tudsz. Ez mindenképp kell, ha az Áruházból akarsz letölteni.
    Másik problémára: szerintem nincs engedélyezve neked a kapcsolódás a háttérben, illetve az automatikus internetre csatlakozás. A beállítások/internetkapcsolat menüt használva,a "hálózatok szerkesztése" almenüben tudod beállítani, hogy az eddig használt internetkapcsolatok közül melyiket használhatja automatikusan, a beállítások/mobilhálózat menüben pedig engedélyezheted a kapcsolatokat a háttérben.

    A fiókok illetve értesítések ellenőrzését is részletesen tudod konfigurálni a megfelelő helyen, ha valami nem megy, szólj, vagy olvasd el a használati útmutatót.

    KKoppány:A Facebook engem is kivagdosott helytelen jelszóra hivatkozva, de érdekes módon, mióta elfelejtettem a telefon lezárókódját, és emiatt újra kellett flashelnem, megjavult. Teljesen stabil azóta, a GTalk sem szórakozik már. (ugyanezt csinálta az is az újraflashelés előtt).

Új hozzászólás Aktív témák