Nem lehet...
You made 500000 invulnerability potions !
Nem lehet...

köszönöm a segítséged
Ne fogadj el idegentől édességet!

A hívással kapcsolatos problémáidat én mostanában pont az 5800-mon észleltem pár hívásnál... szóval vagy azért mert Nokia, de nagyobb valószínűségét tartom a hálózat problémájának! Telenor?
Me and my Nokia N9 & Nokia 808 PureView | When the man may call himself a photographer with a telephone?! | http://500px.com/IIDave
Itt egy program, amivel cserélhető.
BobTail: Nekem is volt ilyen, hogy mintha nem hallanának, de nem mindenkinél, ezentúl figyelem, hogy szolgáltató függő-e a dolog.

Nekem nem fókuszál makró módban. Auto-n meg kb. 10-15cm-ről már fókuszál. Ez így a normális?
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

Köszönöm a választ, de sajnos ezt már próbáltam és nem megy :-( Hiába csinálom az általad leírt mozdulatot a készenléti képernyőn, egyszerűen nem történik semmi :-(
Elvileg az Nokia/Ovi Store-ból le lehet tölteni egy "Shortcuts" nevű alkalmazást és annak a segítségével tudod cserélni az ikonokat.Ha elindítom ezt a programot, akkor nekem is feldobja a gyorsindító sávot, cserélhetem is az ikonokat, de ha bezárom a progit és megpróbálom a gyorsindító sávot elővarázsolni, akkor nem történik semmi :-(
Amúgy szerintem sem egy nagy szám, de azért jó lenne ha tudnám használni.
A hívásokra visszatérve csak annyi, hogy majd figyelni fogom. Az minden esetre fura, hogy most feltűnik, az 5800-al meg nem. Mondjuk ha tegnap Voda ügyfélszolgálatát hívtam, akkor ott a gépi hang totál szét volt esve (szaggat, kimarad, erősödik, halkul), ma meg jó volt.
Az biztos, hogy furcsa a hangszóró helyzete is. Néha nagyon rácsúsztatom a telefont a fülemre és nem hallok semmit :-) DE ez tényleg csak az én bénaságom.
Amúgy a telefon szoftverét én is frissítettem a NSU segítségével.
Asztali: AMD X2 3600+, Galaxy GeForce 7300 GT, Abit KN9-Ultra, 2 x 1 + 2 x 512 Mb Gb 800 MHz Kingmax Mars, 160 Gb SATAII Samsung, VW-192S 19'' WIDE ASUS TFT Mobil: ASUS EEEPC 1000H
Zárd le a telefont, kopogtasd meg. Alulról húzd felfelé, tartsd egy helyben egy picit (felhúzás hossza mindegy), és be kell jönnie.

BAKKER!!! KÖSZÖNÖM! Sikerült, így elő tudtam varázsolni :-D
Azért nem ment, mert folyamatosan a főképernyőkön próbáltam meg előhozni, pedig ott nem lehet, hanem csak akkor, ha bent vagyok valamilyen alkalmazásban, mondjuk böngésző vagy naptár :-D
Köszönöm szépen!
Asztali: AMD X2 3600+, Galaxy GeForce 7300 GT, Abit KN9-Ultra, 2 x 1 + 2 x 512 Mb Gb 800 MHz Kingmax Mars, 160 Gb SATAII Samsung, VW-192S 19'' WIDE ASUS TFT Mobil: ASUS EEEPC 1000H

Nekem pont ugyanez a tünet van E52-n. Ami érdekes, hogy csak akkor, ha feleségemet hívom, másnál nem. Háló: Telenor.

Az előlapon alján lévő kis fehér led csak töltésvisszajelző szerepet tölt be vagy értesítési ledként is funkcionál elmulasztott eseményekkor?

van aki minden albumhoz rakott fotot?? en osszeraktam, de van ahol nem jeleniti meg pedig megcsinaltam... nem tudja valaki h pontosan mekkora felbontasu kepet kell beilleszteni??

Keresgéltem a neten alkalmazásokat a telóhoz és találtam többek között egy olyat, ami életre kelti a LED-et elmulasztott hívásoknál. Mi a véleményetek? - Videó Link
Továbbá az ezen az oldalon található alkalmazások mennyire megbízhatóak? Ha feltelepítem őket, nem tesz "kárt" a telefonban? - Link
Egyébként a .deb fájlokat hogy kell telepíteni? 

az nagyon nem az a led ami a toltesnel vilagit, nezd meg a videot ez a fenyerzekelo mellett villog valami...
A LED csak töltésnél világít jelenleg. N950-re készült valami, de az nem megbízható egyelőre, várni kell.
Alternatív megoldás a készenléti kijelző hasznaláta, arra több MOD is készült már. Nekem mondjuk nem jön be, de ez ízlés kérdése.
A naptár ikon átírása remekül megy 

Mert az N950. A rendszer ugyanaz.

Ezen az oldalon számtalan alkalmazás, ötlet készül, ha jól értelmezem. Hamarosan kihirdetik a legjobbakat és ha minden igaz ki is kerülnek forgalomba. - Link

Ezt mondod a naptároshoz? - Link

... visszaugorva a t-mobilos független témára! Azok a telefonok magukban hordozzák a t-mobilos product kódot, és ha megoldják a simlockot (mert hogy tudomásom szerint ezt szoftveresen lehet) egy következő frissítésben, akkor nem lehet hogy nagy meglepetés éri majd az embereket?!
Me and my Nokia N9 & Nokia 808 PureView | When the man may call himself a photographer with a telephone?! | http://500px.com/IIDave

Nem T-s a product code sem... 
Mellesleg 20.800.- , és független.
[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

ezt ha megcsinalnak igen jo lenne
http://www.ideasproject.com/ideas/14345
Igen.

Itt most tényleg az E7-t akarják eladni N9-esként(qwertyvel)
?
[link]

Tegnap a győri Nokia boltban a srác azt állította, hogy már a T-s szállítmányok sem függetlenek, csak az első adag volt az. Bőven el tudom képzelni viszont, hogy csak marketing duma volt, miért ne az olcsóbb helyen vegyem, hanem náluk.

nagyon ugy nez ki... az ilyet nem kell/lehet feljelenteni??

Ma olyat csinált a telefon, hogy a jobb alsó része a kijelzőnek egyszerűen nem működött! Sms írásnál nem működött a törlés és az ok gomb. swipe-olni sem lehetett arról a részről..semmi! újraindítottam, utána jó lett....

Valaki, aki használja a Foursquare-t, melyik progit használja hozzá a telefonon? Melyik a legjobb?
-Foursquare
-4squick
-Neilsquare

en az elso progit hasznalom azok kozul amiket irtal, nekem az jott be, nekem is van h itt ott erdekes doglokat csinal a telefon, pl belassul erthetetlen okokbol, meg mostanaban a kekfogas fulessel ha hallgatom azenet es elinditom mondjuk a bongeszot akkor 1masodpercre megakad a zene aztan pedig megy tovabb.... vagy van h csak ugy a semmibol megakad 1masodpercre..

GSM boltokban már kapható a Lumia 800-as testvérmodell !!!
Sajnos még csak feketében van, jövő héttől lesz kékben, szerintem akkor fog eljönni az én időm ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az ára egész baráti (145,-), főleg ha az N9 árához hasonlítom, meg a lassan megszokott csúcs okostelós 180-as kezdő árhoz.
Ez is biztos csúszik még lefele pár ezret pár hét alatt.
Alig várom, főleg hogy én akksi téren megszívtam a kék N9-esemmel, és sajnos idő előtt eladtam 
/ iPhone5 ---> GalaxyS4 /

hat igen nem kellett volna eladni, de legalabb lesz osszehasonlitasi alapod, majd osszd meg az eszreveteleket
sok szerencset kivanok majd az uj telohoz 

Jajj bánom is 
De igazából a formájába voltam szerelmes, szóval be fog jönni WP7-el is !
/ iPhone5 ---> GalaxyS4 /

gyonyoru is
viszont a zenelejatszo fapadossagat nem tudom megszokni... Ha a flac minoseggel se javul a minoseg akkor elgondolkodok egy cseren.... Htc sensation xe

Hát azt nem csodálom, mármint, hogy bánod. Ez a telefon nagyon de nagyon szép!
Az egyik kollégám mondta, hogy ez egy igazi férfiékszer :-D és azt kell mondanom, hogy igaza van!
A formája teljesen egyedi, nem nagyon kevered össze semmivel sem. Véleményem szerint ez egy valódi exkluzív telefon elég komoly tudással. A legjobban talán a 3,9"-os kijelző tetszik.
De félre az ömlengéssel. Ma kikapcsoltam a háttérzaj szűrést és egyáltalán nem jelentkezett a korábban leírt probléma a hívásoknál (szakadozva hall a másik fél, stb.).
Feltelepítettem azt az alkalmazást is ,amely elvileg a naptár bejegyzéseket beteszi az értesítések főlapra, de sajnos nekem nem működik. Persze lehet csak megint én vagyok a bal..sz :-)

Extreme Digital-ban már lejebb ment az ára egy 10essel, decemberre remélem még faragnak lejjebb belőle, és akkor megyek is boltolni 

Miért nem veszed med a T-Mobilnál? Dominóban csak 125 :-)

Fekete, telenoros vagyok, és kétszer sem biztos hogy az még független... ja és még pénzem sincs! 

Én meg vodás :-)
De ha meglesz rá a pénz, akkor esetleg a egy próbát megérhet. Hiszen, ahogy írtam is, ha a neten rendeled, akkor van 8 nap visszavásárlási kötelezettség.
Megrendeled -> Megjön -> Telefont kivesz -> Kártyát beletesz -> Ha független, akkor öröm, ha nem, akkor kártya ki -> Visszacsomagol, közben videó vagy fénykép hegyek (biztos, ami biztos) -> Telefont visszaküld -> Pénz vissza 

Azért annyit megsúgok, hogy nem minden esetben történik ez ilyen könnyen. Meg kell indokolni hogy miért kéred vissza a pénzed, üzletekben pl. erre visszavásárlási engedélyt kell kérni és nem mondják rá az összesre hogy oké. Azt meg nem mondhatod, hogy nem kérek mert nem független - mert kiröhögnek.
A készülékcsere esetén nincs ilyen gond, mert kérhetsz másikat, de a visszavásárlás más téma.. 

Azt természetesen tudom, hogy nem megy ilyen könnyedén, de azért valljuk be, hogy azt megindokolni, hogy miért nem jó egy telefon, azt elég könnyen meglehet :-)
Pl.: - nekem üzleti funkciókra kell és nem kezeli a vállalti e-mail szervert, nem lehet a office doksikat szerkeszteni, kicsi az akkumulátor kapacitása, mert egy fél nap alatt lemerül, nem tudom megfelelően kezelni, mert túlságosan nagy, kicsik a gombjai, stb. Ezt mind mondhatod, hiszen egy olyan terméket vásároltál, amit a netről rendeltél és előtt nem tudtad kipróbálni. Ezért is van a 8 napos visszaadási lehetőség. De azért azt én is látom, hogy van benne rizikó, főleg a magyar szolgáltatási kultúra mellett :-(

Egyik indokkal sem vennék vissza. Mert ezek nem hibák. Mellesleg le is van írva ezekkel kapcsolatban minden, ergo nem érhet váratlanul!

dupla.
[ Szerkesztve ]

Ez igy hülyeség. Ha t-mobilnál veszel webshopon keresztül ,telefont. Simán vissza lehet küldeni. Semmit sem kell megindokolni,meg semmi ilyesmi,csak beviszed egy t.be a kitöltött papirral. Átveszik és elküldik a központba. Annyi bökkenöje van hogy 1 hónap az átfutási ideje,amig a pénz visszajön. Minden második hónapba majdnem eljátzom ha van új fasza telójuk amit cak ki akarok próbálni. Üdv mindenkinek. 
Olyan ember ne érdeklödjön,aki még válaszra sem méltatja a másikat......
Elvben simán vissza kell, hogy vegyék. Ezek előírások a netes vásárlásoknál.

Ma olyat csinált a telefon, hogy akármit csináltam vele, nem akart bekapcsolni! Érintőképernyőt és a gombokat oldalt hiába nyomogattam, egyszerűen semmi! Pedig fel volt töltve 80%on volt kb. Csak úgy tudtam életre kelteni, hogy rádugtam az adatkábelt de akkor is értelmetlen dolgokat csinált. Megjelent a Nokia felirat, holott be volt előtte kapcsolva. Töltött, aztán megjelent a töltés jel. Utána bekapcsoltam és kérte a pin kódot. Ezek szerint kikapcsolt magától, vagy lefagyott!? Ha nincs nálam a kábel, akkor addig nem tudnak elérni meg semmit nem tudok vele kezdeni??? Érdekes.....
Remélem mihamarabb jön az 1.2-es frissítés, mert van még mit csiszolni a rendszeren...
[ Szerkesztve ]
Legközelebb próbáld meg tíz másodpercig nyomvatartani a bekapcsológombot. Az az izomból rebootolás, néha kellhet.
Biztos le van írva, én nem szoktam kézikönyvet olvasni, pláne nem olyan telefonét, amit nem birtoklok
Az N950-nél viszont ez működik.
[ Szerkesztve ]

Ez valahol le van írva ez a 10mp? Így lehet resetelni?
Értem. Köszi. Bár remélem többször nem lesz ilyen..Idegesítő azért..
[ Szerkesztve ]

Ehhez csak gratulálni tudok. Gondolom a Túró Rudit is megeszed a boltban. Büszkék vagyunk rád!

Lehetsz is. De nem mindenki vesz minden második honapban több százererért telefont csak azért hogy kiprobálja. Ha egyszer megtehetem mert lejárt a hüségem,akkor nem fogom kihagyni.Ne magadból indulj ki túró rudi ügyben. De ha a sok "xy"
megtehet ennél szörnyübb dolgokat,akkor én megtehetem ezt,ami teljesen legális és legalább korrekt. Üdv
ui: Bármilyen müszaki és egyéb cikkek internetes vásárlásánál ez a törvény.
[ Szerkesztve ]
Olyan ember ne érdeklödjön,aki még válaszra sem méltatja a másikat......

Mutasd csak meg, hogy még mindig lehet mélyebbre süllyedni! Ismét gratulálok. Valaki felkapcsolná nála a villanyt?