Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    válasz DM-Fan #23925 üzenetére

    Egy komoly magyarázkodásba kezdtél és próbálod lebontva ferdíteni a mondanivalómat.

    "Szerintem már egy, az online részlegtől elbocsátott, tapasztalt alkalmazott is bőven birtokában van azoknak az információknak, amelyek elegendőek ahhoz, hogy könnyűszerrel bejuthasson a rendszerbe"

    Ha tudod, hogy hová kell nyúlni, egyértelmű, hogy hozzáférhetsz információkhoz, de bizonyára tapasztalat nélkül írsz nagyokat, mert egy hálózat feltörése több lépcsős, még a hibák, foltok ellenére sem az az első lépés, hogy huhh, ezen ha jól látom ez-meg ez a verziós tűzfal van, hanem portokon kell keresni kiskaput a kezdeti csendes mozdulatokhoz.. ami már önmagában a lebukás veszélyével jár, főleg mivel a tükörszerverek minden információt több helyre is archiválnak. (ezt most diktálták :DDD) A lényeg, hogy a legegyszerűbb fájlokat sem tudják megszerezni , ha nem elég felkészült és informált a csapat.

    Olyan emberekkel beszélhetek erről, akik hálózati fejlesztésben magasan fölötte állnak az "átlag hekkereknek".. és legtöbb hozzáértő véleménye az, hogy bizony a sony-t szépen kizsákmányolták a rá bízott információk már közkézre kerülhetnek.. ez persze a felhasználóknak kellemetlenebb. De tudomásom szerint perkálni fog a $ony, ahogy kell! Mivel nincs is más lehetőség és ezt el is ismerték, a hatalmas presztízsveszteség ellenére, legalább igyekeznek korrektek, egyenesek maradni. És ebbe már bele is bukhat még egy ekkora cég is, mert nem vicc, ha visszaesik a technológiai fejlődés.

    Senki sem kérte, hogy tömd pénzzel bármelyik gyártót. Mindig van választási lehetőséged. Az egyik legnagyobb OFF generátort látom mostanában benned, aki gyakran próbál mindent kidumálni. Sorozatosan osztod az észt, olyan területen is, amiről gőzöd sincs. VérPistike jut eszembe, aki mindenképpen le akarja húzni az egyik VGA gyárat, de otthon ugyanazt használja... Elismerem, hogy sok segítséget nyújtottál egykor a ps3tapasztalatok topicban, de mára egy kissé idegesítő amit művelsz. Nem értek, sőt értünk egyet veled és a hosszúra nyúlt okfejtéseidet is feleslegesek. Szerintem mindenkinek meg van a véleménye, függetlenül attól, hogy mit hoz elénk a média, meg a bulvár. Mégsem erőltetjük egymásra.

    On: Alig várom a Heavenly Sword 2-t. Egy igazi klasszikus folytatása! Ezt láttátok?

    Heavenly Sword Anime Complete 1 - 5

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák